SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA ENGLESKI JEZIK IVA PEVALEK

SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA ENGLESKI JEZIK IVA PEVALEK iz Kostrene nudi usluge sudskog tumača i prevoditelja za engleski jezik
Sudski tumač, Prevođenje, lektoriranje
Kontakt podaci
51221 Kostrena
SV. LUCIJA 4
Mobitel: 091 / 3255124
Tel/Fax: 051 / 511676
Ostale informacije
Zaposlenih: 1

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,5
Komentari

O nama

SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA ENGLESKI JEZIK IVA PEVALEK iz Kostrene nudi usluge sudskog tumača i prevoditelja za engleski jezik. Stručne i kvalitetne usluge prevođenja s hrvatskog jezika na engleski jezik i s engleskog jezika na hrvatski jezik. 

Prevoditeljske usluge i usluge sudskog tumača za engleski jezik Iva Pevalek
obavlja u dogovorenim rokovima, stručno i pouzdano. Svojim klijentima nudi prevođenje svih vrsta stručnih tekstova, osobnih dokumenata i poslovne dokumentacije koju će kvalitetno prevesti, a po potrebi i ovjeriti.

Prevoditeljski ured Ive Pevalek nalazi se u mjestu Kostrena, kod Rijeke, na području Primorske-goranske županije. 

Prevoditelj za engleski jezik, sudski tumač za engleski jezik-Sudski tumač i prevoditelj za engleski jezik Iva Pevalek, Kostrena, obratite se s povjerenjem!
PREVODITELJ ZA ENGLESKI
Usluge prevođenja s hrvatskog jezika na engleski jezik i s engleskog jezika na hrvatski jezik obavlja SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA ENGLESKI JEZIK IVA PEVALEK iz Kostrene. Stručno, pouzdano i u dogovorenim rokovima.
SAZNAJ VIŠE
SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK
Ovjere sudskog tumača za engleski jezik za sve vrste dokumenta, stručno, pouzdano i brzo obavlja SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA ENGLESKI JEZIK IVA PEVALEK. Prevoditeljski ured Ive Pevalek nalazi se u mjestu Kostrena u blizini grada Rijeke. Za stručno prevođenje s ili bez ovjere sudskog tumača obratite se s povjerenjem.
SAZNAJ VIŠE

Kontakt i lokacija (SUDSKI TUMAČ I PREVODITELJ ZA ENGLESKI JEZIK IVA PEVALEK)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...