PSC ANTARES d.o.o. Kostrena, upravljanje investicijskim projektima, procjena nekretnina, konzalting, inženjering, građenje i energetsko certificiranje
Poslovno savjetovanje, Projektiranje
Kontakt podaci
51221 Kostrena
ŽUKNICA 2
Telefon: 051 / 689689
Mobitel: 098 / 449990
Fax: 051 / 689690
Tel/Fax: 051 / 289168
Web stranica: www.pscantares.hr,
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2003
OIB: 49123988873
Zaposlenih: 7
Broj računa: HR3624080021100046222
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 70.22 Savjetovanje u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 1 i 5 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00

O nama

PSC ANTARES d.o.o. Izvršavamo sve one radnje i procese koje je potrebno izvršiti kako bi se stvorili preduvjeti za investiciju, krenuvši od namjene prostora po prostornom planu do trenutka ishodovanje lokacijske ili građevinske dozvole i konzaltinga. Pored kvalitetne pripreme investicija, našim klijentima smo u mogućnosti ponuditi i konzultantske usluge u praćenju projekta. Usluge u području prostornog planiranja, geodezije, projektiranja, ekologije, zaštite voda, zaštite spomenika kulture, sređivanje imovinsko pravnih odnosa i dr.

POSLOVNO SERVISNI CENTAR ANTARES
je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 2003. godine od kada uspješno posluje. Nalazi se u mjestu Žuknica, Kostrena, blizu grada Rijeke, na području Primorsko-goranske županije.
Ocijenite tvrtku:
             
Srednja ocjena:    4,67
ENERGETSKO CERTIFICIRANJE OBJEKATA
Stručni tim tvrtke PSC Antares d.o.o. iz Kostrene, prema ovlaštenju dobivenom od strane Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja vrši brzo i stručno uslugu energetskog certificiranja stambenih i nestambenih zgrada s jednostavnim tehničkim sustavom.
SAZNAJ VIŠE
INVESTICIJSKO SAVJETOVANJE
PSC Antares d.o.o. privatna je tvrtka sa sjedištem u Kostreni (Rijeci). Djelatnost tvrtke vezana je za upravljanje investicijskim projektima, procjenu nekretnina, nadzor, konzalting, inženjering i energetsko certificiranje.
SAZNAJ VIŠE
POVEZIVANJE S INVESTITORIMA
Ukoliko imate zemljište na prodaju i želju da Vas predstavimo na stranom tržištu kroz PSC ANTARES d.o.o. na pravom ste mjestu. Mi vas možemo povezati s potencijalnim investitorima i poslovnim prilikama povezujući najnovije zakone, subvencije, poticaje i identificirane projekte, zasnivajući to na elemetima procjene rizika i implementacije projekta.
SAZNAJ VIŠE
PROCJENE NEKRETNINA
Tvrtka PSC ANTARES d.o.o. nalazi se u Kostreni kod grada Rijeke i obavlja procjenu nekretnina na području cijele Hrvatske. Procjene nekretnina obuhvaćaju izradu elaborata o procjeni nekretnina putem utvrđene metodologije koja se kontinuirano unapređuje i temelji se na kretanju tržišnih trendova i cijena nekretnina.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ENERGETSKO CERTIFICIRANJE ZGRADA , INVESTICIJSKI ELABORATI , INVESTICIJSKI PROJEKAT , KONZULTANTSKE USLUGE , KOORDINATOR ZAŠTITE NA RADU , LEGALIZACIJA GRAĐEVINSKIH OBJEKATA , NADZOR U GRADITELJSTVU , PROCJENA POKRETNINA , PROSTORNO PLANIRANJE , UPRAVLJANJE PROJEKTIMA , USLUGA FINANCIJSKOG NADZORA

Galerija

ENERGETSKO CERTIFICIRANJE PSC ANTARES
PROJEKTIRANJE PSC ANTARES
PSC ANTARES Tržišna procjena nekretnine
Financijski i građevinski nadzor

Kontaktirajte PSC ANTARES d.o.o.

Naša lokacija

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...
PRONAĐI TVRTKU
PRONAĐI BANKOMAT
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!
* Npr. naziv tvrtke
* Filter po uslugama
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!