MARCON d.o.o. Rijeka

MARCON d.o.o. Rijeka, Kostrena, izvođenje radova na klimatizaciji, grijanju i hlađenju svih vrsta objekata, stambenih i poslovnih
Klimatizacija i ventilacija, Elektroinstalacije, Grijanje, Vodoinstalater, Plin, plinske instalacije
Kontakt podaci
51221 Kostrena, HR
GLAVANI 83 A
Mobitel: 098 / 305971
Tel/Fax: 051 / 672611
Web stranica:
Ostale informacije
OIB: 43656987903
Zaposlenih: 4

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Tvrtka MARCON d.o.o. osnovana je 1993. godine u Rijeci i bavi se izvođenjem radova na klimatizaciji, grijanju i hlađenju svih vrsta poslovnih i stambenih objekata na području Primorsko-goranske županije i cijele Hrvatske.

Radove koje tvrtka MARCON d.o.o. izvodi su:
-centralno grijanje,
-podno grijanje,
-solarni sistemi,
-plinske instalacije,
-elektroinstalacije,
-fotonaponski sustavi,
-hlađenje,
-klimatizacija,
-ventilacija,
-stropno hlađenje,
-grijanje i PTV na biomasu,
-vodoinstalacije.

Tvrtka MARCON d.o.o. u svom radu na prvo mjesto stavlja točnost, učinkovitost i profesionalnost, uvažavajući pritom specifične potrebe i zadovoljstvo investitora.

Klimatizacija, grijanje, hlađenje-Marcon d.o.o., Rijeka, Kostrena 

CENTRALNO GRIJANJE
Tvrtka Marcon d.o.o. Već se 20 godina bavi izvođenjem radova postavljanja i ugradnje centralnog grijanja svih vrsta objekata, stambenih i poslovnih. Područje rada koncentrirano je na Primorsko-goransku županiju, ali obuhvaća cijeli teritorij Republike Hrvatske. U svom radu na prvo mjesto stavljaju profesionalnost, točnost i učinkovitost uz uvažavanje specifičnih potreba i zadovoljstvo svakog investitora.
SAZNAJ VIŠE
DIZALICE TOPLINE
Tvrtka Marcon d.o.o. već se dugi niz godina bavi postavljanjem dizalica topline u stambene i poslovne prostore. Visoko učinkovite dizalice topline renomiranih proizvođača osiguravaju Vam ugodno grijanje. Dizalice topline su jednostavan sustav, prilagodljiv za instalaciju, primjenu, korištenje i eksploataciju.
SAZNAJ VIŠE
ELEKTROINSTALACIJE
Izvedba elektroinstalacija u kuću može se povjeriti samo tvrtki registriranoj za obavljanje ovakve vrste radova. Tvrtka Marcon d.o.o. već 20 godina obavlja poslove elektroinstalacije. U svom radu na prvo mjesto stavljaju profesionalnost, točnost i učinkovitost uz uvažavanje specifičnih potreba i zadovoljstvo svakog klijenta.
SAZNAJ VIŠE
ELEKTROINSTALATERSKI RADOVI
Tvrtka Marcon d.o.o. Već 20 godina izvodi elektroinstalaterske radove na području Primorsko-goranske županije, ali svoje poslovanje proširuje na područje cijele Hrvatske. Prilikom izvođenja elektroinstalaterskih radova tvrtka se vodi načelom profesionalnosti, točnosti i učinkovitosti. Također, uvažavaju specifične zahtjeve svakog klijenta.
SAZNAJ VIŠE
FOTONAPONSKI SUSTAVI
Fotonaponski sustavi dijele se na dvije velike kategorije, samostalni ili otočni sustavi te mrežni sustavi. Elemente fotonaponskog sustava često određuje karakteristika građevine kao što je položaj, definicija i dimenzije na koji će sustav biti ugrađen. Tvrtka Marcon d.o.o. Bavi se postavljanjem fotonaponskih sustava na svim građevinama.
SAZNAJ VIŠE
KLIMATIZACIJA, GRIJANJE, VENTILACIJA
Klimatizacija, grijanje i ventilacija samo su neke od usluga koje tvrtka Marcon d.o.o. nudi u svom dvadesetogodišnjem poslovanju. Osnovna djelatnost tvrtke je izvođenje radova na klimatizaciji, grijanju i ventilaciji svih vrsta objekata, stambenih i poslovnih. Na prvo mjesto stavljaju specifične potrebe i želje klijenata. Naravno, uz stručan savjet i idejno rješenje.
SAZNAJ VIŠE
PLINSKE INSTALACIJE
Tvrtka Marcon d.o.o. Izvodi radove plinskih instalacija na području Primorsko-goranske županije već 20 godina. Zahvaljujući dugogodišnjem radu stekli su iskustvo, a zbog kontinuiranog usavršavanja i praćenja najnovijih trendova proširli su svoje poslovanje na područje cijele Hrvatske.
SAZNAJ VIŠE
PODNO GRIJANJE
Tvrtka Marcon d.o.o. pruža uslugu ugradnje podno grijanja u stambene i poslovne prostore. Podno grijanje izvodi se ugradnjom stiropor ploča za podno grijanje s čepovima u pravilnom rasporedu. Ti čepovi služe za učvršćivanje cijevi za podno grijanje koja se na ovaj način postavlja brzo i jednostavno bez dodatnih učvršćivanja. Podno grijanje je estetski i komfortno najprivlačniji način grijanja prostora.
SAZNAJ VIŠE
SOLARNI SUSTAVI
Za postavljanje solarnih sustava obratite se tvrtki Marcon d.o.o. iza koje stoji 20 godina radnog iskustva. Solarni sustavi omogućavaju korisniku kombiniranje potrošnje električne energije proizvedene putem solarnih panela. Solarni sustav tvrtke Marcon d.o.o. zadovoljava sve zahtjeve vezane za učinkovitu i štedljivu potporu grijanja i pripremu tople vode.
SAZNAJ VIŠE
SOLARNO GRIJANJE
Za postavljanje solarnog grijanja angažirajte tvrtku Marcon d.o.o. Iza koje se nalazi 20 godina iskustva u području solarne energije. Solarno grijanje predstavlja jednostavan i učinkovit način grijanja stambenih i poslovnih prostorija. Također, pomoću solarnog grijanja moguće je uštedjeti potrošnju tople vode.
SAZNAJ VIŠE
VENTILACIJA I KLIMATIZACIJA
Iza tvrtke Marcon d.o.o. Stoji 20 godina zivđenja radova na ventilaciji i klimatizaciji svih vrtsa objekata, stambenih i poslovnih kako u Primorsko-goranskoj županiji tako i na području cijele Hrvatske. U radu na ventilaciji i klimatizaciji vode se načelima profesionalnosti, točnosti i učinkovitosti. Pritom uvažavaju specifične potrebe i zadovoljstvo svakog investitora i klijenta.
SAZNAJ VIŠE
VODOINSTALACIJE
Za usluge vodoinstalacije obratite se tvrtki Marcon d.o.o. Koja već 20 godina posluje na području Primorsko-goranske županije, ali i šire. Prilikom izvođenja radova vodinstalacija vode se strogim standardima i pravilima struke tako da Vaše instalacije budu što kvalitetnije, dugotrajne i funkcionalne.
SAZNAJ VIŠE
VODOINSTALATERSKI RADOVI
Tvrtka Marcon d.o.o. u svojoj ponudi usluga obavlja i vodoinstalaterske poslove na području Primorsko-goranske županije i šire. Navednim poslom bave se već 20 godina, a u svom radu na prvo mjesto stavljaju točnost, pravovremenost, učinkovitost i profesionalnost. Dokaz njihove stručnosti dokazuju i mnoge reference.
SAZNAJ VIŠE

Galerija

MARCON d.o.o.
MARCON d.o.o.
MARCON d.o.o.
MARCON d.o.o.
MARCON d.o.o.
MARCON d.o.o.
MARCON d.o.o.
MARCON d.o.o.
MARCON d.o.o.
MARCON d.o.o.

Kontakt i lokacija (MARCON d.o.o. Rijeka)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...