SMART SQUARE d.o.o. iz mjesta Koprivnički Bregi bavi se proizvodnjom metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, Koprivničko-križevačka županija.
Metal i proizvodi od metala, Montažni objekti
Kontakt podaci
48324 Koprivnički Bregi
MATIJE GUPCA 7
Mobitel: 098 / 1816986
Web stranica: www.smartsquare.hr, ,
Radno vrijeme
Ostale informacije
OIB: 04043112969
Zaposlenih: 4

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

Tvrtka Smart Square d.o.o. kao glavnu djelatnost ističe izradu metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, većinom velikih i teških konstrukcija kao što su izrada hala, hangara, dizajnerskih stepeništa, protupožarnih, evakuacijskih i drugih stubišta, ograda, nadstrešnica, metalnih industrijskih vrata, nosivih podkonstrukcija za vrata i slično.

Stručni tim tvrtke izlaskom na teren obavlja sve potrebne izmjere kako bi izrada i montaža bile što točnije, kvalitetnije i lakše, te izdaje ponudu troškova svojih proizvoda.
Nude usluge strojne obrade metala i imaju velik izbor raznih strojeva i alata za obradu čelika.  Stručni tim tvrtke posjeduje potrebne ateste i licence za rad kako bi ponudili i  usluge zavarivanja čelika metodama, MIG/MAG i REL postupkom.

U mogućnosti su izvršiti i usluge pjeskarenja i usluge osnovne antikorozijske zaštite i lakiranja u nijansama dostupnim prema RAL paleti boja.
Sve proizvode dopremaju direktno na gradilište, a montažu proizvoda obavljaju po principu ključ u ruke.

SMART SQUARE d.o.o. za proizvodnju i trgovinu tvrtka je u privatnom vlasništvu osnovana 2018. godine, s vizijom da postane jedna od vodećih tvrtki za izradu metalnih konstrukcija i hala na području Hrvatske.
Sa sjedištem se nalazi u mjestu Koprivnički Bregi na području Koprivničko-križevačke županije.
IZRADA I MONTAŽA METALNIH KONSTRUKCIJA
Smart Square d.o.o. je mlada tvrtka nastala krajem 2018. godine. Glavna djelatnost je izrada metalnih konstrukcija i njihovih dijelova, a opredijelili smo se većinom na velike, teške konstrukcije – hale, hangare, izradu dizajnerskih stepeništa, ograda, protupožarnih evakuacijskih stepeništa i slično.
SAZNAJ VIŠE
METALNE PROIZVODNE HALE I SKLADIŠTA
Naš tim se sastoji od mladih, ambicioznih i odgovornih ljudi s bogatim iskustvom u izradi čeličnih konstrukcija i hala. Naša vizija je postati jedna od vodećih tvrtki za izradu metalnih konstrukcija i hala na području Republike Hrvatske te plasman naših proizvoda i usluga na područje Europske unije.
SAZNAJ VIŠE
NADSTREŠNICE
Tvrtka Smart Square d.o.o. izrađuje razne vrste nadstrešnica od kojih izdvajaju: -automobilske montažne nadstrešnice, -produžeci nadstrešnica na objekte, -zaštita od padalina. Naš stručni tim će izvidjeti stanje na terenu te će izvršiti sve potrebne izmjere kako bi izrada bila što točnija i kvalitetnija, a montaža što lakša
SAZNAJ VIŠE
STUBIŠTA
Protupožarna, evakuacijska i druga stubišta, stručno i kvalitetno izrađuje tvrtka Smart Square d.o.o. iz Koprivničkih Bregi. Naš stručni tim temeljem prikupljenih podataka daje vam rješenje te izdaje ponudu troškova naših proizvoda
SAZNAJ VIŠE
ZAVARIVANJE
Nudimo usluge zavarivanja čelika metodama, MIG/MAG i REL postupkom. Naš tim posjeduje sve potrebno stručno znanje, iskustvo i osposobljavanje. Isto tako, članovi našeg tima posjeduju potrebne ateste i licence za rad. Smart Square d.o.o.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ČELIČNE KONSTRUKCIJE , METALNA INDUSTRIJSKA VRATA , METALNE HALE , METALNE KONSTRUKCIJE , METALNE STEPENICE , PJESKARENJE METALA , PROTUPOŽARNE STEPENICE , STROJNA OBRADA METALA

Galerija

Nadstrešnica
Metalne konstrukcije (hale, spremišta)
Protupožarna, evakuacijska i druga stubišta
Zavarivanje
Metalne konstrukcije
Protupožarna, evakuacijska i druga stubišta
Metalne konstrukcije (hale, spremišta)
Metalne konstrukcije (hale, spremišta)
Protupožarna, evakuacijska i druga stubišta

Kontakt i lokacija (SMART SQUARE d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...