AGROTURIZAM STARI MLIN-KLET KUNEK

AGROTURIZAM STARI MLIN-KLET KUNEK u samom srcu moslavine, daleko od gradske vreve, pronađite oazu domaće kuhinje i mirno utočište, Kloštar Ivanić
Restorani, Seoski turizam, Sale za svečanosti, Sobe, apartmani, smještaj
Kontakt podaci
10312 Kloštar Ivanić, HR
VIII VINOGRADARSKI ODVOJAK 3
Web stranica: ,
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1995
Broj računa: HR3323400091160026224
Djelatnost (NKD): 56.30 Djelatnosti pripreme i usluživanja pića
MBS: 90082583

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,75 / 5 (Ukupno ocjena: 4)
Komentari

O nama

AGROTURIZAM STARI MLIN-KLET KUNEK se nalazi u Kloštar Ivaniću, 4 km sjeveroistočno od Ivanić Grada i 30-tak kilometara istočno od Zagreba. Na imanju obitelji Kunek se nalazi restoran, sala za organizaciju raznih svečanosti, kuća za smještaj gostiju, štala sa životinjama i živopisni stari mlin koji može dočarati neka stara vremena.

Dolaskom na AGROTURIZAM STARI MLIN-KLET KUNEK doživjet ćete svu ljepotu i pitomost Moslavačkog kraja.
Prekrasni vinogradi i pitomi brežuljci u samom srcu Moslavine, daleko od gradske vreve, bit će utočište svima koji žele mirno utočište od svakodnevne kolotečine i uživati u vrhunskoj domaćoj hrani uzgojenoj u našem vrtu.

Osjetite čaroliju Moslavačkog kraja u pitomom okruženju prekrasnih vinogradara i blagih brežuljaka.

Za svakoga tko želi pobjeći od svakodnevnih problema i gužve i uživati u ugodnoj domaćoj atmosferi! 
Klet obitelji Kunek "Stari Mlin"

AGROTURIZAM
Imanje i okolica je okruženo mnogim starim i povjesnim elementima tipičnim za naš kraj. Pogledajte i osjetite stari plugove i traktorske priključke, dijelove zaprežnih kola, ogromnu starinsku prešu za grožđe, sve u prekrasnom ambijentu i netaknutoj prirodi koja okružuje našu klet. U samom srcu moslavine, daleko od gradske vreve, pronađite oazu domaće kuhinje i mirno utočište od svakodnevne kolotečine u našem Starom Mlinu – Kleti.
SAZNAJ VIŠE
IZLETIŠTE
Posjed STARI MLIN-KLET se nalazi u brdovitom području Kloštar Ivanića, nedaleko Ivanić Grada. Veličine je otprilike tri hektara, a u sklopu imanja nalaze se četiri objekta za razne namjene. To su restoran i sala, zatim kuća za smještaj gostiju sa šest dvokrevetnih spavaonica, te staja sa životinjama i mlin koji je zapravo ‘izložbeni primjerak’, kako bi se gostima dočaralo neko prošlo vrijeme.
SAZNAJ VIŠE
IZNAJMLJIVANJE SOBA
Stari Mlin – klet omogućava vam atmosferu moslavačke tradicijske kuće i sobe u kojoj ćete osjetiti dah prošlih vremena, ali i zadovoljiti sve suvremene potrebe. Naše sobe su uređene u etno stilu u duhu prošlih vremena, no ipak uz komfor današnjeg doba.
SAZNAJ VIŠE
ORGANIZACIJA SVEČANOSTI
Kada se želite posebno razveseliti s obitelji i prijateljima, daleko od svakodnevnih briga, priredit ćemo vam pravu zabavu. Za vaše novorođenče i dijete organiziramo krstitke i proslave rođendana. Svojem poslovnom partneru možete pružiti nesvakidašnju zabavu i opuštanje uz živu glazbu, svjetla ražnja sa šaranima na rašljama, uživanje u našim moslavačkim jelima, vinima i likerima. Stari Mlin – Klet VIII. Vinogradarski odvojak 3, Kloštar Ivanić
SAZNAJ VIŠE
SEOSKI TURIZAM
Stari Mlin – Klet osim odlične gastronomske ponude, nudi i niz ostalih popratnih aktivnosti za goste. Za ribiče tu su dva ribnjaka, za avanturiste mala šuma, a za uglavnom mlađu populaciju nogometno i odbojkaško igralište te bočalište za starije. Stari Mlin – klet okružen je vinogradima u kojima su uređene staze za šetnju, uživanje u susretima s nepripitomljenim srnama, zečevima, raznim pticama, vjevericama i mnogim drugim životinjama koje se ovdje zateknu.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: DOMAĆI SPECIJALITETI , JELA S ROŠTILJA , MESNA JELA , ORGANIZACIJA VJENČANJA , PROSLAVE KRSTITKI , PROSLAVE ROĐENDANA , VJENČANJA NA OTVORENOM

Galerija

U samom srcu moslavine, daleko od gradske vreve, pronađite oazu domaće kuhinje i mirno utočište od svakodnevne kolotečine u našem Starom Mlinu – Kleti.
Stari Mlin – klet omogućava vam atmosferu moslavačke tradicijske kuće i sobe u kojoj ćete osjetiti dah prošlih vremena
Osjetite čaroliju Moslavačkog kraja u pitomom okruženju prekrasnih vinograda i blagih brežuljaka
Posjed se nalazi u brdovitom području Kloštar Ivanića, nedaleko Ivanić Grada.
I mirisi su nenadmašni: pravi domaći što dolaze iz lonca, ražnja, kotla, pećnice, vinograda ili obližnje šume.
Izvorno domaće
Kada se želite posebno razveseliti s obitelji i prijateljima, daleko od svakodnevnih briga, priredit ćemo Vam pravu zabavu.
Klet obitelji Kunek "Stari Mlin"
Klet obitelji Kunek "Stari Mlin"
Povratak prirodi
Povratak prirodi
Plata
Domaća kuhinja
Domaća kuhinja
Švedski stol
Pohani pileći file s tri vrste sira, riža s mrkvom i tikvicama
Bakin pileći paprikaš s trgancima
Vratina, gurmanske pljeskavice i svinjske rolice u panceti s nadjevom od sira i prilog pekarski krumir

Kontakt i lokacija (AGROTURIZAM STARI MLIN-KLET KUNEK)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...