SOLARNA OPREMA - HABE PROM trgovina na veliko i malo i usluge, vl. Branko Hlebetina - Klinča sela

O proizvodu / usluzi

Repromaterijal i opremu za solarne sustave na veliko i malo u ponudi je obrta HABE PROM, vl. Branko Hlebetina.
Iz bogatog asortimana branda SunSystem izdvajamo podne akumulacijske bojlere pogodne za solarno zagrijavanje vode, zagrijavanje prostora i sustava s toplinskim pumpama za veliki broj potrošača, zatim ravne solarne kolektore, cijevne kolektore te samostojeće bojlere.
Nalazi u mjestu Klinča Sela zapadno od Zagreba, na glavnom cestovnom i željezničkom putu između Zagreba i Karlovca.
OPREMA ZA CENTRALNO GRIJANJE
HABE PROM, vl. Branko Hlebetina u ponudi ima velik izbor repromaterijala i opreme za centralno grijanje i plinske instalacije. Sve što vam treba za instalacije centralnog grijanja i plinske instalacije potražite u njihovog trgovini koja se nalazi u mjestu Klinča Sela zapadno od Zagreba, na glavnom cestovnom i željezničkom putu između Zagreba i Karlovca.
SAZNAJ VIŠE
OPREMA ZA PODNO GRIJANJE
Kompletan asortiman repromaterijala i opreme za podno grijanje u ponudi je obrta HABE PROM, vl. Branko Hlebetina, cijevi za podno grijanje, obujmica za podno grijanje, matice, raster stiropor za podno grijanje, folije za podno grijanje... Sve što vam treba za podno grijanje potražite u njihovog trgovini koja se nalazi u mjestu Klinča Sela zapadno od Zagreba, na glavnom cestovnom putu između Zagreba i Karlovca.
SAZNAJ VIŠE
VODOMATERIJAL
Sve za vodoinstalacije i vodovod, velik izbor repromaterijala i opreme za instalacije vode u ponudi je obrta HABE PROM, vl. Branko Hlebetina. Uz vodomaterijal tu je i velik izbor opreme za kanalizaciju, sanitarne opreme i opreme za kupaonice. Sve što vam treba za instalacije vode potražite u njihovog trgovini koja se nalazi u mjestu Klinča Sela zapadno od Zagreba, na glavnom cestovnom putu između Zagreba i Karlovca.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BOJLER , CENTRALNO GRIJANJE , CENTRALNO GRIJANJE I PLINSKE INSTALACIJE , CIJEVI , ELEKTRIČARSKI ALATI I PRIBOR , ELEKTRIČNA GRIJAČA TIJELA , ELEKTRIČNI ALATI , ELEKTROINSTALACIJE , ELEKTROINSTALACIJSKI MATERIJAL , INOX DIMNJACI , KAMINI , KOTLOVI NA PELETE , OPREMA ZA PODNO I RADIJATORSKO VODENO GRIJANJE , PLINSKA OPREMA , PLINSKI UREĐAJI I OPREMA , RADIJATORI , SANITARIJE , SANITARNA KERAMIKA , SERVIS I UGRADNJA KLIMA UREĐAJA , SOLARNI SUSTAVI , UGRADNJA SANITARIJA , VENTILI , VIJČANA ROBA , VODOINSTALACIJE , VODOINSTALATERSKI RADOVI , VODOVODNA I PODNA GRIJANJA , VRTNI ALATI , ŽIČANA PLETIVA

Kontakt i lokacija HABE PROM trgovina na veliko i malo i usluge, vl. Branko Hlebetina