HABE PROM trgovina na veliko i malo i usluge, vl. Branko Hlebetina

HABE PROM, vl. Branko Hlebetina iz Klinča Sela, je trgovina na veliko i malo za grijanje, klimatizaciju, plin, vodovod, kanalizacija, sanitarije
Željezarija, Klimatizacija i ventilacija, Grijanje, Boje i lakovi, Elektromaterijal, Plin, plinske instalacije, Sanitarna oprema, Limarija, Alati - proizvodnja, prodaja, Solarna energija, Okovi, brave, Trgovina na malo, Trgovina na veliko
Kontakt podaci
10450 Klinča sela, HR
DONJA PURGARIJA 22
Telefon: 01 / 6294031
Fax: 01 / 6294481
Web stranica: ,
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1996
Zaposlenih: 7
Broj računa: HR3123400091140196647
Djelatnost (NKD): 47.52 Trgovina na malo željeznom robom, bojama i staklom u specijaliziranim prodavaonicama
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Više od 10 milijuna kuna
MBS: 90011546

Radno vrijeme

Pon - Pet : 7:30 - 19:30
Sub : 8:00 - 15:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 10)
Komentari

O nama

HABE PROM, vl. Branko Hlebetina je obrt koji je osnovan 1996. godine na adresi Donja Purgarija, općina Klinča Sela. Godinama uspješno i kvalitetno pruža vodoinstalaterske usluge, usluge instalacije plina, klimatizacije i grijanja.

Sada se obrt uz to još bavi i trgovinom na veliko i na malo proizvodima, repromaterijalom i opremom za grijanje, klimatizaciju, plinoinstalacije, vodovodne instalacije i kanalizaciju, te sanitarnom opremom za opremanje sanitarija i kupaonica.

Uz sve to u ponudi ima i elektromaterijal, boje i lakove, metalnu galanteriju, građevinski materijal, žičano pletivo, vijčanu robu , vrtne alate, električarski alat i pribor, kotlove na pelete, električne alate i ostale proizvode.

HABE PROM, vl. Branko Hlebetina je zastupnik i uvoznik poznatih brendova visokokvalitetnih proizvoda. Glavni je zastupnik i distributer vrhunskih pločastih radijatora tvornice Pekpan za Hrvatsku. Iz ponude branda Burnit izdvajamo kotlove na kruto gorivo te kotlove, kamine i plamenike na pelete.

Iz bogatog asortimana branda SunSystem izdvajamo podne akumulacijske bojlere pogodne za solarno zagrijavanje vode, zagrijavanje prostora i sustava s toplinskim pumpama za veliki broj potrošača, zatim ravne solarne kolektore, cijevne kolektore te samostojeće bojlere. U ponudi su također dostupni Inox dimnjaci raznih promjera za peći na kruta goriva, plin i lož ulje branda Vilpros pramone.
OPREMA ZA CENTRALNO GRIJANJE
HABE PROM, vl. Branko Hlebetina u ponudi ima velik izbor repromaterijala i opreme za centralno grijanje i plinske instalacije. Sve što vam treba za instalacije centralnog grijanja i plinske instalacije potražite u njihovog trgovini koja se nalazi u mjestu Klinča Sela zapadno od Zagreba, na glavnom cestovnom i željezničkom putu između Zagreba i Karlovca.
SAZNAJ VIŠE
OPREMA ZA PODNO GRIJANJE
Kompletan asortiman repromaterijala i opreme za podno grijanje u ponudi je obrta HABE PROM, vl. Branko Hlebetina, cijevi za podno grijanje, obujmica za podno grijanje, matice, raster stiropor za podno grijanje, folije za podno grijanje... Sve što vam treba za podno grijanje potražite u njihovog trgovini koja se nalazi u mjestu Klinča Sela zapadno od Zagreba, na glavnom cestovnom putu između Zagreba i Karlovca.
SAZNAJ VIŠE
SOLARNA OPREMA
Repromaterijal i opremu za solarne sustave na veliko i malo u ponudi je obrta HABE PROM, vl. Branko Hlebetina. Iz bogatog asortimana branda SunSystem izdvajamo podne akumulacijske bojlere pogodne za solarno zagrijavanje vode, zagrijavanje prostora i sustava s toplinskim pumpama za veliki broj potrošača, zatim ravne solarne kolektore, cijevne kolektore te samostojeće bojlere. Nalazi u mjestu Klinča Sela zapadno od Zagreba, na glavnom cestovnom i željezničkom putu između Zagreba i Karlovca.
SAZNAJ VIŠE
VODOMATERIJAL
Sve za vodoinstalacije i vodovod, velik izbor repromaterijala i opreme za instalacije vode u ponudi je obrta HABE PROM, vl. Branko Hlebetina. Uz vodomaterijal tu je i velik izbor opreme za kanalizaciju, sanitarne opreme i opreme za kupaonice. Sve što vam treba za instalacije vode potražite u njihovog trgovini koja se nalazi u mjestu Klinča Sela zapadno od Zagreba, na glavnom cestovnom putu između Zagreba i Karlovca.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BOJLER , CENTRALNO GRIJANJE , CENTRALNO GRIJANJE I PLINSKE INSTALACIJE , CIJEVI , ELEKTRIČARSKI ALATI I PRIBOR , ELEKTRIČNA GRIJAČA TIJELA , ELEKTRIČNI ALATI , ELEKTROINSTALACIJE , ELEKTROINSTALACIJSKI MATERIJAL , INOX DIMNJACI , KAMINI , KOTLOVI NA PELETE , OPREMA ZA PODNO I RADIJATORSKO VODENO GRIJANJE , PLINSKA OPREMA , PLINSKI UREĐAJI I OPREMA , RADIJATORI , SANITARIJE , SANITARNA KERAMIKA , SERVIS I UGRADNJA KLIMA UREĐAJA , SOLARNI SUSTAVI , UGRADNJA SANITARIJA , VENTILI , VIJČANA ROBA , VODOINSTALACIJE , VODOINSTALATERSKI RADOVI , VODOVODNA I PODNA GRIJANJA , VRTNI ALATI , ŽIČANA PLETIVA

Galerija

BURNIT, SUNSYSTEM
BURNIT kotlovi, kamini, plamenik
Vilpros inox dimnjaci
Compact panel radijator PEKPAN
Kupaonski PEKPAN radijator
NK LUX kupaonski radijator
U našem asortimanu možete pronaći Bugatti ventile iz serije Arizona i Oregon.
U našem kupaonskom asortimanu možete pronaći Olympia keramiku iz serije Nicole, Clear, Federica i Rubino.
Nudimo Vam bogati asortiman Brass Form ventila.
HABE-PROM nudi bogati izbor toaletnih daski u raznim bojama i sa raznim motivima.
Alati
Oprema za vodoinstalacije
Repromaterijal i oprema za podno grijanje

Kontakt i lokacija (HABE PROM trgovina na veliko i malo i usluge, vl. Branko Hlebetina)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...