BRANE-MONT OBRT ZA UGRADNJU STOLARIJE I ZAVRŠNE RADOVE U GRAĐEVINARSTVU

BRANE-MONT OBRT ZA UGRADNJU STOLARIJE I ZAVRŠNE RADOVE U GRAĐEVINARSTVU iz Kaštel Kambelovca za prodaju i ugradnju stolarije, Troha Dil stolarija
Stolarija, Građevinski radovi
Kontakt podaci
21214 Kaštel Kambelovac, HR
NAKIDE 8
Mobitel: 098 / 760390
Tel/Fax: 021 / 220330
Web stranica:
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2008
Zaposlenih: 3
Broj računa: HR7623400091160230411
Djelatnost (NKD): 43.32 Ugradnja stolarije
MBS: 92760848

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:30 - 12:00, 16:30 - 19:00
Sub : 9:00 - 12:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

Primarna djelatnost obrta BRANE-MONT je ugradnja stolarije, dok je po potrebi moguće i izvođenje završnih radova u građevinarstvu čiji je finalni proizvod stolarija, i koja tada u potpunosti ostvaruje svoju namjenu. Vlasnik ovog obrta dugi je niz godina bio direktni sudionik u procesu proizvodnje prozora i vrata, te je tako sakupio mnoštvo iskustva u tom zanatu.

Od početka postojanja ovog obrta, postoji i suradnja s vodećom domaćom tvrtkom u proizvodnji PVC stolarije – Troha DIL. S Troha DIL-om je potpisan franšizni ugovor, te je djelatnost ovog obrta iz Kaštel Kambelovca moguć isključivo pomoću proizvoda ovog vrhunskog proizvođača.

Brane-Mont posjeduje moderno uređeni salon gdje je moguće pogledati i izabrati proizvode načinjene u suradnji s Troha DIL-om, kao i posavjetovati se sa stručnjacima PVC stolarije i dogovoriti suradnju prema individualnoj želji kupca.

Brane-Mont - Nova melodija Vašeg doma !
PVC STOLARIJA
BRANE – MONT obrt za ugradnju stolarije i završne radove u građevinarstvu nalazi se u Kaštel Kambelovcu. Primarna djelatnost obrta je ugradnja stolarije, a prema potrebi vršimo i završne radove u kojima finalni proizvod – stolarija, u potpunosti ostvaruje svoju namjenu. Preuzimajući načela i poslovnu politiku TROHA DIL-a, na obostrano zadovoljstvo i za daljnji poslovni uspjeh, sklopili smo franšizni ugovor s gore spomenutom tvrtkom, te smo tako odredili raditi isključivo s proizvodima dotične tvrtke.
SAZNAJ VIŠE
TROHA DIL PROZORI I VRATA
BRANE-MONT u suradnji sTROHA DIL-om, vodećom tvrtkom u proizvodnji PVC prozora i vrata u Hrvatskoj nudi kvalitetne prozore i vrata u Splitsko-dalmatinskoj županiji te njihovu ugradnju i servis. Moderna i kompjuterski opremljena tvornica TROHA DIL proizvodi proizvode i vrata iz profila SALAMANDER i kao takve ih posredstvom našeg obrta plasira na tržište. Posjetite nas u Starčevićevoj 1, Kaštel Kambelovac, u našem moderno uređenom salonu u kojem je izložen dio proizvoda koji su dio ponude tvrtke TROHA-DIL.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: PROZORI , UGRADNJA PROZORA I VRATA , VRATA

Galerija

BRANE-MONT
BRANE-MONT
BRANE-MONT
BRANE-MONT
BRANE-MONT
BRANE-MONT
BRANE-MONT
BRANE-MONT
BRANE-MONT

Kontakt i lokacija (BRANE-MONT OBRT ZA UGRADNJU STOLARIJE I ZAVRŠNE RADOVE U GRAĐEVINARSTVU)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...