RIBA DRAŽIN j.d.o.o. je firma iz Kaštel Kambelovac proizvodi Pepefiš vrhunsku deliciju od crvenih papričica punjenih filetima inćuna
Prehrambeni proizvodi
Kontakt podaci
21214 Kaštel Kambelovac
BISKUPA FRANE FRANIĆA 78
Mobitel: 092 / 1028065
Telefon: 021 / 220329
Web stranica: www.riba-drazin.com,
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2013
OIB: 21941541637
Broj računa: HR1323400091110599167
Temeljni kapital: 10 HRK
Djelatnost (NKD): 10.20 Prerada i konzerviranje riba, rakova i školjki
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 100 tisuća i milion kuna
MBS: 060299958

Radno vrijeme

O nama

Riba Dražin je tvrtka za preradu ribe iz Kaštel Kambelovca pored Splita. Veliko iskustvo i znanje o ribarstvu omogućili su ovoj tvrtki da proizvodi vrhunske proizvode koji spadaju u rang delicija. Obilježja kvalitete ovog dalmatinskog tvorca ribljih užitaka su tradicionalna priprema i isključivo visoko kvalitetne domaće sirovine govore, te posebna ponuda proizvoda od kojih se najviše ističu crvene papričice s punjenim filetom inćuna nazvane Pepefiš.

Riba Dražin djeluje kao veleprodaja i maloprodaja, a prema željama kupaca svoje proizvode dostavlja i u restorane. U ponudi se još nalaze i slane domaće srdele, slani inćuni, marinirani inćuni, marinirani fileti ušate, marinirani tunj, motar, morska trava, marinirane kozice te sušene rajčice.

RIBA DRAŽIN - ponosni vlasnik HACCP certifikata kvalitete

PEPEFIŠ
Pepefiš je proizvod nastao neobičnom kombinacijom mariniranih inćuna i crvenih papričica. Slatko – kisele ljute, crvene papričice pune se smotanim filetom inćuna. Slažu se u staklenke i prelijevaju maslinovim uljem. Dobije se Pepefiš, proizvod lijepog izgleda i iznimnog okusa koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ukuse. Može se poslužiti uz domaći kruh, sir i vino gdje će njegov okus doći potpuno do izražaja i priuštiti pravi gastronomski užitak. Pepefiš je zaštićeni proizvod u Republici Hrvatskoj i na međunarodnom tržištu. Riba Dražin je isključivi vlasnik patentirane recepture.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: CVIJET KAPARE U ULJU , FILETI SLANIH INĆUNA , KONZERVIRANE KAPARE , KONZERVIRANE MASLINE IZ VLASTITOG MASLINIKA , MARINIRANE KOZICE , MARINIRANI FILETI INĆUNA , MARINIRANI FILETI UŠATE , MASLINE PUNJENE BADEMIMA , MOTAR U KVASINI , OČIŠĆENI SLANI INĆUNI , RIBLJE PAŠTETE , SUHA SMOKVA SA ZAPEČENIM BADEMOM , SUŠENA RAJČICA

Galerija

RIBA DRAŽIN-proizvodi
RIBA DRAŽIN-proizvodi
RIBA DRAŽIN-SUŠENA RAJČICA
PEPEFIŠ
PEPEFIŠ
PEPEFIŠ
FILETI SLANIH INĆUNA
SALATA OD HOBOTNICE
Marinirani inćuni
Masline sa bademom
Matar
Suha smokva sa zapečenim bademom

Kontaktirajte RIBA DRAŽIN j.d.o.o.

Naša lokacija

PRONAĐI TVRTKU
PRONAĐI BANKOMAT
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!
* Npr. naziv tvrtke
* Filter po uslugama
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!