Filtrirajte tvrtke prema

Putem naše stranice omogućena Vam je iznimno brza i jednostavna pretraga svih tvrtki u Karlovcu . Kako bi što brže pronašli tražene tvrtke, specificirajte pretragu s obzirom na djelatnosti ili na kvartove u Karlovcu .

Karlovac je grad na četiri rijeke smješten u središnjoj Hrvatskoj na samom dodiru nizinske i gorske Hrvatske. Ime je dobio po svom osnivaču, nadvojvodi Karlu Habsburškom, a jedan je od rijetkih gradova za koje se zna točan datum nastanka - 13. srpnja 1579. godine, tako da se svake godine, 13. srpnja, slavi Dan grada Karlovca. Kada se govori o Karlovcu, bitno je spomenuti najstariji dio grada, takozvanu Zvijezdu, odnosno karlovačku tvrđavu koja je izgrađena u 16. stoljeću te je karakterističnog šesterokrakog oblika. Karlovac je administrativno, gospodarsko, političko i kulturno središte Karlovačke županije, županije koja se ubraja u red većih županija. Kao najznačajnije gospodarske grane na području županije mogu se izdvojiti: prerađivačka industrija (proizvodnja hrane i pića, proizvodnja metala te opreme strojeva, proizvodnja proizvoda od gume i plastičnih masa, tekstilna i drvna industrija), trgovina i građevinarstvo. Autobusni kolodvor Karlovac smješten je na adresi Prilaz Vjećeslava Holjevca 2 - otprilike 0.8 km od centra grada, što je samo 10 minuta pješice.

Broj pronađenih firmi: 527
Prosječni prihodi po pronađenoj firmi: 12203950kn
Prosječni broj zaposlenih u pronađenim firmama: 40

X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje