AMORENA CHARTER d.o.o.

Tvrtka AMORENA CHARTER d.o.o. iz Jesenica, nudi usluge krstarenja jadranom motornim jedrenjakom Amorena
Pomorski prijevoz, Turizam
Kontakt podaci
21314 Jesenice
POLJIČKA CESTA 3, SUHI POTOK
Web stranica: www.amorena-charter.com
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2013
OIB: 80666380902
Broj računa: HR2623600001102316923
Djelatnost (NKD): 50.10 Pomorski i obalni prijevoz putnika
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 1 i 5 milijuna kuna
MBS: 97380296

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

AMORENA CHARTER nudi usluge krstarenja Jadranom motornim jedrenjakom Amorena. U dogovoru s kapetanom mogu se planirati sve rute krstarenja na Hrvatskoj obali Jadrana.

Motorni jedrenjak Amorena predstavlja spoj tradicije, stila i gostoljubivosti, a kombinacija plovidbe morem i posjeta otocima može zadovoljiti želje onih koji uživaju na pučini i onih koji otkrivaju skrivena mjesta na Jadranu.

Pustite da Vaše želje prerastu u nezaboravne uspomene krstarenja Amorenom!

KRSTARENJA
Kabine za goste su luksuzno opremljene te su gostima na raspolaganju: LCD televizor, audio sistem s kanalom koji Vas obavještava o toku plovidbe, klima uređaj sa mogućnošću reguliranja te detektorom dima. Sve kabine se nalaze iznad razine mora, a smještene su na donjoj i srednjoj palubi.
SAZNAJ VIŠE
KRSTARENJE BISERI SREDNJE DALMACIJE
Trogir-Zlarin-Kornati-Telašćica (Dugi Otok)-Sali-Zadar-Vodice-Skradin (NP Krka)-Primošten-Trogir. Sve rute krstarenja na Hrvatskoj obali Jadrana se mogu planirati u dogovoru s kapetanom. AMORENA CHARTER
SAZNAJ VIŠE
KRSTARENJE JADRANOM
Motorni jedrenjak Amorena predstavlja spoj tradicije, stila i gostoljubivosti. Kombinacija plovidbe morem i posjeta prekrasnim otocima koje ćete vidjeti tijekom krstarenja mogu zadovoljiti želje onih koji žele uživati na pučini kao i onih koji žele otkriti sve čari skrivenih mjesta na Jadranu
SAZNAJ VIŠE
KRSTARENJE JUŽNI JADRAN
Split-Hvar-Mljet-Dubrovnik-Korčula-Makarska-Omiš-Split-Trogir Pošaljite nam svoje želje, otkrijte ljepote jadranskih otoka, doživite nezaboravno... Pustite da Vaše želje prerastu u nezaboravne uspomene krstarenja Amorenom!
SAZNAJ VIŠE
KRSTARENJE OBALA CRNE GORE
Ruta obala Crne Gore Dubrovnik-Cavtat-Perast-Kotor-Šipan, Mljet, Koločep, Dubrovnik. Upoznavajući želje gostiju tokom višegodišnjeg iskustva motorni jedrenjak Amorena predstavlja spoj tradicije, stila i gostoljubivosti. AMORENA CHARTER
SAZNAJ VIŠE
POMORSKI PRIJEVOZ
Za sve koji želite provesti dane u skrivenim uvalama, vidjeti neke od najljepših luka Mediterana iz luksuzno opremljenih kabina promatrati kako pored vas prolaze otoci, pridružite se AMORENA CHARTER. Motorni jedrenjak Amorena predstavlja spoj tradicije, stila i gostoljubivosti. Kombinacija plovidbe morem i posjeta prekrasnim otocima koje gosti mogu vidjeti tijekom krstarenja mogu zadovoljiti želje onih koji žele uživati na pučini kao i onih koji žele otkriti sve čari skrivenih mjesta na Jadranu. Pustite da Vaše želje prerastu u nezaboravne uspomene krstarenja Amorenom!
SAZNAJ VIŠE

Galerija

amorena charter
amorena
Amorena charter d.o.o. 4
Amorena charter d.o.o. 5
Amorena charter d.o.o. 6
amorena charter kabine
kabine
Amorena charter d.o.o. 9
amorena charter salon
Amorena charter d.o.o. 11
Amorena charter d.o.o. 12
Amorena charter d.o.o. 13

Kontakt i lokacija (AMORENA CHARTER d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...