AUTO KINKELA d.o.o. Euro kuke Kinkela

Tvrtka Auto Kinkela d.o.o. smještena je u Ičićima kraj Opatije bavi se prodajom i montažom eurokuka, Primorsko-goranska županija
Auto dijelovi
Kontakt podaci
51414 Ičići, HR
BRDO 31
Telefon: 051 / 704297
Web stranica:
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2003
OIB: 19094410017
Zaposlenih: 6
Broj računa: HR3725000091101149796
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 45.20 Održavanje i popravak motornih vozila
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 1 i 5 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 8:00 - 16:00
Sub : 8:00 - 14:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,75 / 5 (Ukupno ocjena: 4)
Komentari

O nama

Tvrtka AUTO KINKELA d.o.o. za montažu i prodaju eurokuka, smještena je u Ičićima kod Opatije i ima dugogodišnje iskustvo u montaži i prodaji eurokuka.

Tvrtka AUTO KINKELA direktni je uvoznik i distributer električnih modula i euro kuka, a imaju pouzdane hrvatske i europske partnere. Surađuju s auto kućama na području Primorsko-goranske, Istarske, Dalmatinske i Ličko-senjske županije.

Eurokuke ugrađuju brzo i kvalitetno po pristupačnim cijenama, a ponuda euro kuka obuhvaća sve modele automobila, dostavnih vozila, terenaca i kombija. Za vozila novijeg datuma uz euro kuku dolazi i strujni modul koji pruža prijenos električne energije iz automobila na prikolicu te obuhvaća rasvjetu i signalizaciju, a pritom čuva električne instalacije vozila od izgaranja i šteta koje mogu nastati strujnim preopterećenjem.

Tvrtka AUTO KINKELA d.o.o. je u privatnom vlasništvu, osnovana 2003. godine od kada uspješno posluje u montaži i prodaji eurokuka. 
Sa sjedištem se nalazi u mjestu Ičići, kod Opatije, na području Primorsko-goranske županije.

Ugradnja i prodaja eurokuka-posjetite i uvjerite se u kvalitetu, AUTO KINKELA-Euro kuke Kinkela, Ičići!

AUTO KUKE
Tvrtka Auto Kinkela d.o.o. smješetna je u Ičićima kraj Opatije . Auto Kinkela poduzeće je sa višegodišnjim iskustvom u montaži i prodaji eurokuka. Direktni smo uvoznici i distributeri elektricnih modula i eurokuka.
SAZNAJ VIŠE
EURO KUKE
Euro kuka je dodatak cestovnom vozilu čija je namjena priključak i vuča raznih prikolica široke namjene , kampera , te prikolica drugih namjena koje zadovoljavaju cestovne standardne. Euro kuka ima mogućnost brze montaže i demontaže glavnog dijela (same kuke) na nosivi modul . Ponuda naših eurokuka obuhvaća sve modele automobila , dostavnih vozila , terenaca i kombija koji imaju dozvolu za vožnju po hrvatskim cestama kao i sve modele vozila iz ponude hrvatskih auto-kuća.
SAZNAJ VIŠE

Galerija

AUTO KINKELA d.o.o.
AUTO KINKELA d.o.o.
AUTO KINKELA d.o.o.
AUTO KINKELA d.o.o.
AUTO KINKELA d.o.o.
Auto kinkela d.o.o. euro kuke kinkela 7
Auto kinkela d.o.o. euro kuke kinkela 8

Kontakt i lokacija (AUTO KINKELA d.o.o. Euro kuke Kinkela)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...