DALMATINSKA KUHINJA - RESTORAN MOLI ONTE, VL. BONICA SOLDIĆ Milna otok Hvar - Hvar

O proizvodu / usluzi

Posebnost dalmatinske kuhinje je način pripreme hrane. Povrće se kuha u vodi, začinjava s maslinovim uljem, i začinskim biljem kao što su ružmarin, kadulja, bosiljak i origano. Ribe se kuhaju, pripremaju u peći ili peku na žeravici, a meso pečeno na žaru dobiva jedinstven okus.
Restoran Moli Onte poslužuje sljedeće: doručak, ručak večera, kava i pića. Primamo rezervacije, slobodno uđite i ako nemate rezervaciju. Prikladno za grupe i za djecu.
Hrana za van.

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
RESTORAN MOLI ONTE, VL. BONICA SOLDIĆ Milna otok Hvar

SLIČNE TVRTKE

Tvrtke koje imaju slične kriterije
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje