ALLA BECCACCIA Pansion alla Beccaccia - Konoba alla Beccaccia

Pansion, restoran, konoba ALLA BECCACCIA iz Fažane nudi usluge smještaja u pansionu i istarske specijalitete u restoranu
Restorani, Sobe, apartmani, smještaj, Turizam
Kontakt podaci
52212 Fažana, HR
PINETA 25, VALBANDON
Telefon: 052 / 520753
Fax: 052 / 393430
Web stranica: ,
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2004
Broj računa: HR4824070001100369129
Djelatnost (NKD): 56.30 Djelatnosti pripreme i usluživanja pića
MBS: 91445418

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Pansion Alla Beccaccia nekoliko je kilometara udaljen od Pule, a nalazi se u mirnoj zoni bez prometa koja turistima omogućuje miran i spokojan odmor. Pansion raspolaže s 24 ležaja u 12 novouređenih soba - od kojih svaka raspolaže s terasom i vlastitim tušem i kupaonicom.

U sklopu pansiona nalazi se i a la carte restoran koji uz ugodan, tradicionalno uređen istarski ambijent i ognjište gostima nudi potpun gastronomski doživljaj. Ovdje se poslužuju specijaliteti od isključivo svježe ribe, jela ispod peke, specijaliteti sa šljukom, jela od divljači i druge poslastice.

Pansion Alla Beccaccia je obavijen predivnim parkom površine čak pet tisuća četvornih metara, dok su plaža i sportsko – rekreacijski sadržaji udaljeni petnaestak minuta hoda. Za vrijeme zime, smještaj i pratnju ovdje mogu pronaći lovci kojima se omogućuje lov na šljuke - uz pomoć pasa specijaliziranih za tu vrstu lova.
Parking za goste ovog pansiona osiguran je unutar sigurnog, ograđenog dvorišta.

Pansion alla Beccaccia Konoba alla Beccaccia - Dobro nam došli !


IZNAJMLJIVANJE SOBA
Dobrodošli u Istru! Pansion “alla Beccaccia” smješten je nedaleko ceste Pula – Fažana u mjestu Valbandon. S obzirom da se radi o mirnoj zoni koja nije preopterećena prometom i brojem turista pruža mogućnosti istinskog odmora.
SAZNAJ VIŠE
KONOBA
Konoba “Alla Beccaccia” nudi svojim gostima uz izvrsnu uslugu, ugodan ambijent, ognjište te tradicionalno istarski uređen interijer. U njemu uz standardna jela kao što su riblji specijaliteti (uvijek svježa riba!) te razna jela od mesa možete pojesti i neke rijetko dostupne specijalitete kao što su : jela od divljači, jela pod peku (čeripnju). Posebno valja naglasiti jela i specijalitete sa šljukom. Dobar tek!
SAZNAJ VIŠE
LOVNI TURIZAM
U zimskom periodu nudimo smještaj i pratnju za lovce, te nudimo mogućnost lova na šljuke, po potrebi s našim psima specijaliziranim za tu vrstu lova. Ugodan odmor! Pansion “alla Beccaccia” smješten je nedaleko ceste Pula – Fažana u mjestu Valbandon.
SAZNAJ VIŠE
ORGANIZACIJA VJENČANJA
U sklopu pansiona «alla Beccaccia» nalaze se izvrstan a la card restaurant s mnogobrojnim istarskim specijalitetima te objekt namijenjen privatnom smještaju (14 soba 2+1) koji je izdvojen od restauranta. Oba objekta su novoopremljena i izvrsno se uklapaju u prekrasno uređen park površine 5000m2 ograđen zelenom ogradom. U restoranu nude i organizaciju vjenčanja.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ISTARSKA KUHINJA , JELA ISPOD PEKE , JELA OD DOMAĆE TJESTENINE , JELA S ROŠTILJA , MESNA JELA , ORGANIZACIJA DJEVOJAČKIH I MOMAČKIH VEČERI , ORGANIZACIJA DOMJENAKA , PANSION , PROSLAVE ROĐENDANA , RIBLJI SPECIJALITETI

Galerija

ALLA BECCACCIA
ALLA BECCACCIA
ALLA BECCACCIA
ALLA BECCACCIA
ALLA BECCACCIA
ALLA BECCACCIA
ALLA BECCACCIA
ALLA BECCACCIA
ALLA BECCACCIA
Alla beccaccia pansion alla beccaccia - konoba alla beccaccia 11
Alla beccaccia pansion alla beccaccia - konoba alla beccaccia 12
Alla beccaccia pansion alla beccaccia - konoba alla beccaccia 13

Kontakt i lokacija (ALLA BECCACCIA Pansion alla Beccaccia - Konoba alla Beccaccia)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...