DOMAĆI SPECIJALITETI - M-90 d.o.o.TVORNICA STRELJIVA, RESTORAN M-90, LOVIŠTE JUŽNI VELEBIT - Duga Resa

O proizvodu / usluzi

Okružen lijepom prirodom, restoran M-90 nalazi se na staroj Karlovačkoj cesti, u neposrednoj blizini naplatnih kućica. Vrlo ugodna atmosfera i ambijent se osobito osjete u zimskom vrtu koji je na raspolaganju u bilo koje doba godine sa mogučnošću grijanja ili hlađenja ovisno o potrebi.

Kapacitet unutarnjeg dijela restorana je 35 sjedećih mjesta, a zimski vrt prima 50 osoba. U prostoru zimskog vrta se nalazi idvojeni dio za pušače. Ispred restorana Vam je na raspolaganju veliki parking.

Sva jela se pripremaju na domaći način, bez dodatnih aditiva. Tako u restoranu sami pečemo crni i bijeli domaći kruh, što upotpunjuje priču cjelokupne kvalitete. Juhe su spravljene od sezonskih namirnica kao što su bundeva, rajčica, cvjetača, brokula. Osim kremastih juha nudimo riblju juhu i teleći ragu sa domaćim noklicama.
STRELJIVO
Za izradu streljiva koristimo najkvalitetnije europske materijale...
SAZNAJ VIŠE
SPORTSKO SAČMENO STRELJIVO
Bilo da se radi o TRAPu ili SKEETu, M 90 ima vrhunske patrone. ...
SAZNAJ VIŠE
SAČMENO STRELJIVO
U ponudi tvrtke M-90 d.o.o. nalazi se sačmeno streljivo. Sačmeno...
SAZNAJ VIŠE
LOVNI TURIZAM
Lovište "JUŽNI VELEBIT", ukupne površine 26 000 hektara, proteže ...
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: IZRADA LOVNO GOSPODARSTVENIH OBJEKATA, JELA ISPOD PEKE, JELA S ROŠTILJA, LOVAČKO SAČMENO STRELJIVO, MESNA JELA, ORGANIZACIJA LOVA, ORGANIZACIJA SVEČANOSTI, RIBLJI SPECIJALITETI, UZGOJ DIVLJAČI

Kontakt i lokacija M-90 d.o.o.TVORNICA STRELJIVA, RESTORAN M-90, LOVIŠTE JUŽNI VELEBIT

X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje