DOMAĆI SPECIJALITETI - M-90 d.o.o.TVORNICA STRELJIVA, RESTORAN M-90, LOVIŠTE JUŽNI VELEBIT - Duga Resa

O proizvodu / usluzi

Okružen lijepom prirodom, restoran M-90 nalazi se na staroj Karlovačkoj cesti, u neposrednoj blizini naplatnih kućica. Vrlo ugodna atmosfera i ambijent se osobito osjete u zimskom vrtu koji je na raspolaganju u bilo koje doba godine sa mogučnošću grijanja ili hlađenja ovisno o potrebi.

Kapacitet unutarnjeg dijela restorana je 35 sjedećih mjesta, a zimski vrt prima 50 osoba. U prostoru zimskog vrta se nalazi idvojeni dio za pušače. Ispred restorana Vam je na raspolaganju veliki parking.

Sva jela se pripremaju na domaći način, bez dodatnih aditiva. Tako u restoranu sami pečemo crni i bijeli domaći kruh, što upotpunjuje priču cjelokupne kvalitete. Juhe su spravljene od sezonskih namirnica kao što su bundeva, rajčica, cvjetača, brokula. Osim kremastih juha nudimo riblju juhu i teleći ragu sa domaćim noklicama.

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
M-90 d.o.o.TVORNICA STRELJIVA, RESTORAN M-90, LOVIŠTE JUŽNI VELEBIT

SLIČNE TVRTKE

Tvrtke koje imaju slične kriterije
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje