M-90 d.o.o.TVORNICA STRELJIVA, RESTORAN M-90

M-90 d.o.o. iz Duga Resa je tvornica streljiva, bavi se uzgojem divljači, organizacijom lova, izrada lovno gospodarskih objekata
Oružje, streljivo, Lovni turizam - oprema, briga o divljači, Restorani
Kontakt podaci
47250 Duga Resa, HR
BANA J.JELAČIĆA 51
Telefon: 047 / 844625
Fax: 047 / 844626
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1994
OIB: 94228523865
Zaposlenih: 11
Broj računa: HR3123400091110036534
Temeljni kapital: 240.000 HRK
Djelatnost (NKD): 25.40 Proizvodnja oružja i streljiva
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 5 i 10 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 7:00 - 15:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Tvrtka M-90 d.o.o. iz Duge Rese, bavi se proizvodnjom sačmenog streljiva organizacijom lova i uzgojem divljači, izradom lovno gospodarskih objekata, izradom lovačkih kuća i apartmana za odmor.

Hrvatska tvornica streljiva M-90 opremljena je najsuvremenijim strojevima i kontrolnim uređajima, a za izradu streljiva koristi najkvalitetnije europske materijale, te zadovoljava sve zahtjeve lovaca i strijelaca za kvalitetnim streljivom.

Restoran M-90 nudi ukusnu domaću hranu, razne mesne i riblje specijalitete, roštilj na drveni ugljen, a po narudžbi rade i jela sa žara i ispod peke. Kapacitet restorana je 35 sjedećih mjesta, a u zimskom vrtu 50 mjesta, tako da u sklopu restorana nude i organizacija raznih svečanosti.

Tvrtka M-90 d.o.o. je u privatnom vlasništvu i od 1994. godine uspješno posluje sa sjedištem u Dugoj Resi, Karlovačka županija.

DOMAĆI SPECIJALITETI
Okružen lijepom prirodom, restoran M-90 nalazi se na staroj Karlovačkoj cesti, u neposrednoj blizini naplatnih kućica. Vrlo ugodna atmosfera i ambijent se osobito osjete u zimskom vrtu koji je na raspolaganju u bilo koje doba godine sa mogučnošću grijanja ili hlađenja ovisno o potrebi. Kapacitet unutarnjeg dijela restorana je 35 sjedećih mjesta, a zimski vrt prima 50 osoba. U prostoru zimskog vrta se nalazi idvojeni dio za pušače. Ispred restorana Vam je na raspolaganju veliki parking. Sva jela se pripremaju na domaći način, bez dodatnih aditiva. Tako u restoranu sami pečemo crni i bijeli domaći kruh, što upotpunjuje priču cjelokupne kvalitete. Juhe su spravljene od sezonskih namirnica kao što su bundeva, rajčica, cvjetača, brokula. Osim kremastih juha nudimo riblju juhu i teleći ragu sa domaćim noklicama.
SAZNAJ VIŠE
LOVNI TURIZAM
Lovište "JUŽNI VELEBIT", ukupne površine 26 000 hektara, proteže se dužinom od 136 km i zauzima područje od Gračaca istočno cestom prema Kninu do vrela Zrmanje, njenim tijekom do mjesta Ervenik odakle se bijelim putem stiže do manastira Krupa i dalje do glavne magistralne ceste koja se račva desno od Gračaca i lijevo za Obrovac. Zadivljujuća ljepota netaknute prirode, pašnjaci, proplanci, visovi i kanjoni rijeka Zrmanje i Krupe učinit će Vaš boravak u ovom lovištu nezaboravnim doživljajem i udovoljit će željama onih koji cijene čari istinskoga lova.
SAZNAJ VIŠE
STRELJANA
Strelište tvrtke "M-90", osim za trening, služi za isprobavanje i ispitivanje kvalitete streljiva te za održavanje lovačkih i sportskih streljačkih natjecanja. Tvornica u svome programu ima lovno i sportsko sačmeno streljivo.
SAZNAJ VIŠE
STRELJIVO
Za izradu streljiva koristimo najkvalitetnije europske materijale. Danas je M-90 suvremena i perspektivna tvornica koja zadovoljava sve zahtjeve lovaca i strijelaca za kvalitetnim streljivom.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: IZRADA LOVAČKIH KUĆA , IZRADA LOVNO GOSPODARSTVENIH OBJEKATA , JELA ISPOD PEKE , JELA S ROŠTILJA , LOVAČKO SAČMENO STRELJIVO , MESNA JELA , ORGANIZACIJA LOVA , ORGANIZACIJA SVEČANOSTI , RIBLJI SPECIJALITETI , SAČMENO STRELJIVO , SPORTSKO SAČMENO STRELJIVO , UZGOJ DIVLJAČI

Odjeli

DIREKTOR
47250 Duga Resa
Mobitel:
RESTORAN M-90
X
Restoran M-90 nudi Vam ukusnu domaću hranu, razne mesne specijalitete, roštilj na drveni ugljen, organizacija raznih svečanosti u sklopu restorana.
ZAGREBAČKA BB, 47000 Karlovac
Telefon:
Mobitel:

Galerija

Restoran M-90
M-90 d.o.o.tvornica streljiva, restoran m-90 3
M-90 d.o.o.tvornica streljiva, restoran m-90 4
M-90 d.o.o.tvornica streljiva, restoran m-90 5
M-90 d.o.o.tvornica streljiva, restoran m-90 6
Lovačko sačmeno streljivo
Lovačko sačmeno streljivo
Sportsko sačmeno streljivo
Lovište "Južni Velebit"
M-90 d.o.o.tvornica streljiva, restoran m-90 11
Strelište tvrtke M-90
Strelište tvrtke M-90

Kontakt i lokacija (M-90 d.o.o.TVORNICA STRELJIVA, RESTORAN M-90)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...