KONOBA-PIZZERIA BLIDINJE

KONOBA-PIZZERIA BLIDINJE iz Dubrovnika, nudi široku gastro ponudu raznih svježih ribljih i mesnih jela, juha i salata te jela po narudžbi, Dubrovačko-neretvanska županija
Restorani
Kontakt podaci
20000 Dubrovnik, HR
LAPADSKA OBALA 21
Mobitel: 099 / 2126433
Tel/Fax: 020 / 358794
Web stranica: , ,
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2005
Zaposlenih: 5
Broj računa: HR5623300031153328404
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 56.10 Djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 1 i 5 milijuna kuna
MBS: 090012417

Radno vrijeme

Pon - Ned : 10:00 - 1:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,8 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

KONOBA-PIZZERIA BLIDINJE nalazi se na prekrasnoj lokaciji u samom centru Dubrovnika na Lapadskoj obali. Ponuda konobe Blidinje predstavlja savršeni spoj tradicionalne kuhinje i finog restorana.

Konoba Blidinje nudi široku gastro ponudu raznih svježih ribljih i mesnih jela, juha i salata te jela po narudžbi. Ambijent unutrašnjosti konobe obiluje prirodnim kamenom, te je ukrašen starim i tradicionalnim predmetima dubrovačkog kraja, a terasa sa 75 sjedećih mjesta nalazi se tik uz more.

Konoba Blidinje – Malo mjesto za veliki gastronomski užitak!
DALMATINSKA KUHINJA
Konoba Blidinje iz Dubrovnika mjesto je koje svojim gostima nudi veliki gastronomski užitak dalmatinske kuhinje. Malo mjesto za veliki gastronomski užitak! Konoba-pizzeria BLIDINJE smještena je na Lapadskoj obali u Dubrovniku.
SAZNAJ VIŠE
DOMAĆI SPECIJALITETI
U konobi Blidinje iz Dubrovnika nude se dnevno svježe pripremljeni domaći specijaliteti od mesa i ribe. Konoba-pizzeria BLIDINJE smještena je na Lapadskoj obali u Dubrovniku. Malo mjesto za veliki gastronomski užitak!
SAZNAJ VIŠE
JELA ISPOD PEKE
Jela ispod peke specijalitet su koji se nudi u konobi Blidinje u Dubrovniku. Hrana koja se poslužuje u Konobi - Pizzeria Blidinje kombinacija je tradicije i izvrsnih kulinarskih vještina vaših domaćina. Konoba - Pizzeria Blidinje jedinstveni je spoj modernog restorana i tradicionalne kuhinje.
SAZNAJ VIŠE
JELA S ROŠTILJA
Konoba Blidinje iz Dubovnika svojim gostima nudi razna mesna i riblja jela sa žara. Malo mjesto za veliki gastronomski užitak! Konoba-pizzeria BLIDINJE smještena je na Lapadskoj obali u Dubrovniku.
SAZNAJ VIŠE
KONOBA
Konoba - Pizzeria Blidinje - Malo mjesto za veliki kulinarski užitak! Smještena na obali Lapada u Dubrovniku, Taverna - Pizzeria Blidinje će vas iznenaditi svojom izvrsnom lokacijom i ugodnim ambijentom. Hrana koja se poslužuje u Konobi - Pizzeria Blidinje kombinacija je tradicije i izvrsnih kulinarskih vještina vaših domaćina. Konoba - Pizzeria Blidinje jedinstveni je spoj modernog restorana i tradicionalne kuhinje.
SAZNAJ VIŠE
MESNA JELA
U konobi Blidinje u Dubrovniku na meniu su razni mesni specijaliteti. Hrana koja se poslužuje u Konobi - Pizzeria Blidinje kombinacija je tradicije i izvrsnih kulinarskih vještina vaših domaćina. Konoba - Pizzeria Blidinje jedinstveni je spoj modernog restorana i tradicionalne kuhinje.
SAZNAJ VIŠE
PLODOVI MORA
Konoba Blidinje iz Dubrovnika u svojoj ponudi ima razna jela od plodova mora. Sva jela pripremaju se od svježih namirnica, dok se morski specijaliteti nabavljaju od lokalnih ribara. Konoba-pizzeria BLIDINJE smještena je na Lapadskoj obali u Dubrovniku.
SAZNAJ VIŠE
RIBLJI SPECIJALITETI
Riblji specijaliteti u konobi Blidinje iz Dubrovnika pripremaju se od dnevno svježe ribe. Malo mjesto za veliki gastronomski užitak! Konoba-pizzeria BLIDINJE smještena je na Lapadskoj obali u Dubrovniku.
SAZNAJ VIŠE
ŠKAMPI NA BUZARU
Samo jedan od specijaliteta konobe Blidinje iz Dubrovnika su škampi na buzaru. Konoba - Pizzeria Blidinje jedinstveni je spoj modernog restorana i tradicionalne kuhinje. Konoba-pizzeria BLIDINJE smještena je na Lapadskoj obali u Dubrovniku.
SAZNAJ VIŠE

Galerija

Konoba-pizzeria blidinje 2
Konoba-pizzeria blidinje 3
Konoba-pizzeria blidinje 4
Konoba-pizzeria blidinje 5
Konoba-pizzeria blidinje 6
Konoba-pizzeria blidinje 7
Konoba-pizzeria blidinje 8
Konoba-pizzeria blidinje 9
Konoba-pizzeria blidinje 10
Konoba-pizzeria blidinje 11
Konoba-pizzeria blidinje 12
Konoba-pizzeria blidinje 13

Kontakt i lokacija (KONOBA-PIZZERIA BLIDINJE)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...