PREVODITELJ ZA ENGLESKI - SUDSKI TUMAČ SLAVICA TOMAŠEVIĆ - Dubrovnik

O proizvodu / usluzi

Usluge prevođenja za engleski jezik svih vrsta tekstova s ili bez ovjere sudskog tumača obavlja stalni sudski tumač Slavica Tomašević iz Dubrovnika. Za brzu i kvalitetnu uslugu prevođenja s engleskog na hrvatski jezik i hrvatskog na engleski jezik, obratite se s povjerenjem.
PREVODITELJ ZA ŠPANJOLSKI
Prevođenje na španjolski jezik s hrvatskog i s hrvatskog na španjolski jezik s ili bez ovjere sudskog tumača za sve vrste tekstova obavlja SUDSKI TUMAČ SLAVICA TOMAŠEVIĆ iz Dubrovnika. Dugogodišnje iskustvo, stručnost i diskrecija sadržaja prevedenih dokumenata ono je po čemu je prepoznata kod velikog broja zadovoljnih klijenata.
SAZNAJ VIŠE
PREVODITELJ ZA TALIJANSKI
Sudski tumač i prevoditelj Slavica Tomašević nudi usluge prevođenja s talijanskog na hrvatski jezik i s hrvatskog na talijanski jezik s ili bez ovjere sudskog tumača. Prevodi sve vrste tekstova, sudske isprave, rješenja, odluke, razne potvrde, punomoći, diplome, kupoprodajne i druge ugovore, rodne, vjenčane i smrtne listove, dopise, hotelske brošure i dr.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE , PREVOĐENJE JELOVNIKA NA 5 JEZIKA , PREVOĐENJE STRUČNIH TEKSTOVA , PREVOĐENJE SVIH VRSTA OSOBNIH ISPRAVA , PRIJEVODI, LEKTURA I PRIJEPIS , SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK , SUDSKI TUMAČ ZA ŠPANJOLSKI JEZIK , SUDSKI TUMAČ ZA TALIJANSKI JEZIK

Kontakt i lokacija SUDSKI TUMAČ SLAVICA TOMAŠEVIĆ