SUDSKI TUMAČ SLAVICA TOMAŠEVIĆ

SUDSKI TUMAČ SLAVICA TOMAŠEVIĆ iz Dubrovnika je stalni sudski tumač i prevoditelj za španjolski, talijanski i engleski jezik, Dubrovačko-neretvanska županija
Prevođenje, lektoriranje, Sudski tumač
Kontakt podaci
20000 Dubrovnik
DR. ANTE STARČEVIĆA 20
Telefon: 020 / 357134
Mobitel: 098 / 9341675
Ostale informacije
Zaposlenih: 1

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,6 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

SUDSKI TUMAČ SLAVICA TOMAŠEVIĆ je stalni sudski tumač i prevoditelj za:
-španjolski jezik,
-talijanski jezik,
-engleski jezik.

Prevodi sve vrste tekstova: sudske isprave, rješenja, odluke,  razne potvrde, punomoći, diplome, kupoprodajne i druge ugovore, rodne, vjenčane i smrtne listove, jelovnike na 5 jezika, hotelske brošure, dopise itd. 

Dugogodišnje iskustvo,  te visoka stručnost i predanost podrazumijeva brzu i kvalitetnu usluga prevođenja na svim područjima.
Uska suradnja s klijentima, poštovanje dogovorenih rokova i apsolutna diskrecija sadržaja prevedenih dokumenata, konkurentne cijene i kvaliteta prijevoda ono je što Slavicu Tomašević izdvaja od drugih u uslugama prevođenja.

Ured Sudskog tumača Slavice Tomašević usluge prevođenja i sudskog tumača za španjolski jezik, talijanski jezik i engleski jezik nalazi se u gradu Dubrovniku, na području Dubrovačko-neretvanske županije.
PREVODITELJ ZA ENGLESKI
Usluge prevođenja za engleski jezik svih vrsta tekstova s ili bez ovjere sudskog tumača obavlja stalni sudski tumač Slavica Tomašević iz Dubrovnika. Za brzu i kvalitetnu uslugu prevođenja s engleskog na hrvatski jezik i hrvatskog na engleski jezik, obratite se s povjerenjem.
SAZNAJ VIŠE
PREVODITELJ ZA ŠPANJOLSKI
Prevođenje na španjolski jezik s hrvatskog i s hrvatskog na španjolski jezik s ili bez ovjere sudskog tumača za sve vrste tekstova obavlja SUDSKI TUMAČ SLAVICA TOMAŠEVIĆ iz Dubrovnika. Dugogodišnje iskustvo, stručnost i diskrecija sadržaja prevedenih dokumenata ono je po čemu je prepoznata kod velikog broja zadovoljnih klijenata.
SAZNAJ VIŠE
PREVODITELJ ZA TALIJANSKI
Sudski tumač i prevoditelj Slavica Tomašević nudi usluge prevođenja s talijanskog na hrvatski jezik i s hrvatskog na talijanski jezik s ili bez ovjere sudskog tumača. Prevodi sve vrste tekstova, sudske isprave, rješenja, odluke, razne potvrde, punomoći, diplome, kupoprodajne i druge ugovore, rodne, vjenčane i smrtne listove, dopise, hotelske brošure i dr.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE , PREVOĐENJE JELOVNIKA NA 5 JEZIKA , PREVOĐENJE STRUČNIH TEKSTOVA , PREVOĐENJE SVIH VRSTA OSOBNIH ISPRAVA , PRIJEVODI, LEKTURA I PRIJEPIS , SUDSKI TUMAČ ZA ENGLESKI JEZIK , SUDSKI TUMAČ ZA ŠPANJOLSKI JEZIK , SUDSKI TUMAČ ZA TALIJANSKI JEZIK

Kontakt i lokacija (SUDSKI TUMAČ SLAVICA TOMAŠEVIĆ)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...