MIRIKOM d.o.o. knjigovodstvene usluge

Tvrtka MIRIKOM d.o.o. pruža kvalitetne knjigovodstvene i računovodstvene usluge za tvrtke i obrte u Dubrovniku i Dubrovačko-neretvanskoj županiji
Knjigovodstvene usluge
Kontakt podaci
20000 Dubrovnik
OBALA PAPE IVANA PAVLA II 1
Telefon: 020 / 419833
Mobitel: 098 / 345024
Fax: 020 / 418874
Web stranica: www.tvrtke.com/mirikom
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2009
OIB: 11531583037
Zaposlenih: 6
Broj računa: HR6823300031153031756
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 69.20 Računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti; porezno savjetovanje
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 100 tisuća i milion kuna

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67
Komentari

O nama

Tvrtka MIRIKOM d.o.o. za knjigovodstvene usluge iz Dubrovnika obavlja kompletne knjigovodstveno-računovodstvene usluge, porezno i poslovno savjetovanje.

Vođenje poslovnih knjiga, vođenje blagajne, obračun putnih naloga, obračun plaće, obračun amortizacije, obračun poreza, izrada knjiga ulaznih i izlaznih računa, financijski izvještaji, prijava-odjava zaposlenika samo su neke od usluga koje pružaju za tvrtke i obrte.

Knjigovodstveni servis MIRIKOM knjigovodstvene usluge pruža stručno i ažurno isključivo po zakonskim propisima Republike Hrvatske. Educirani i stručni djelatnici svojim klijentima na raspolaganju su za sve upite i rješenja vezena za knjigovodstvene usluge, a svojim iskustvom i znanjem zastupaju visoke standarde u poslovanju.

MIRIKOM d.o.o. za knjigovodstvene usluge, tvrtka je u privatnom vlasništvu, osnovana 2009. godine, te se može pohvaliti uspješnim poslovanjem i velikim brojem zadovoljnih klijenata.
Sa sjedištem se nalazi u gradu Dubrovniku, na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Kvalitetne i pouzdane knjigovodstveno-računovodstvene usluge pruža knjigovodstveni servis Mirikom d.o.o., Dubrovnik!

KNJIGOVODSTVENI SERVIS
Kompletne knjigovodstveno-računovodstvene usluge, porezno i poslovno savjetovanje za tvrtke i obrte na području grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije pruža knjigovodstveni servis MIRKOM d.o.o.o. iz Dubrovnika. Stručno, pouzdano i ažurno, obratite se s povjerenjem.
SAZNAJ VIŠE
VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA
Vođenje poslovnih knjiga za tvrtke i obrte iz grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije pruža tvrtka MIRIKOM d.o.o. za knjigovodstvene usluge iz Dubrovnika. Educirani i stručni djelatnici tvrtke vođenje poslovnih knjiga obavljaju stručno i ažurno isključivo po zakonskim propisima Republike Hrvatske.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BLAGAJNIČKO POSLOVANJE , IZRADA GODIŠNJIH FINANCIJSKIH IZVJEŠTAJA , IZRADA KNJIGA ULAZNIH I IZLAZNIH RAČUNA , KNJIGOVODSTVO DUGOTRAJNE IMOVINE I OBRAČUN AMORTIZACIJE , KNJIGOVODSTVO OBRTNIKA , KNJIGOVODSTVO PODUZEĆA , OBRAČUN DOPRINOSA I ČLANARINA , OBRAČUN PLAĆA , POREZNO SAVJETOVANJE , PRIJAVA-ODJAVA ZAPOSLENIKA , RAČUNOVODSTVO , ROBNO-MATERIJALNO KNJIGOVODSTVO , VOĐENJE PUTNIH NALOGA, LOKO VOŽNJE

Galerija

Pouzdan knjigovodstveni i računovodstveni servis - Mirikom d.o.o. Dubrovnik

Kontakt i lokacija (MIRIKOM d.o.o. knjigovodstvene usluge)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...