Filtrirajte tvrtke prema


Olakšajte pretraživanje dubrovačkih tvrtki putem naše stranice. Kako bi na što brži i jednostavniji način pronašli tvrtku, specificirajte vašu pretragu s obzirom na kvart u Dubrovniku ili djelatnost kojom se tražena tvrtka bavi.

Dubrovnik je grad i luka na jugu Dalmacije te sjedište Dubrovačko-neretvanske županije, najjužnije hrvatske županije koja zauzima 12,4 % ukupne površine Republike Hrvatske. Najznačajnije gospodarske djelatnosti unutar županije su djelatnosti pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane 26%,  trgovina 21%, prijevoz i skladištenje 13%, administrativne i pomoćne uslužne djelatnosti 9%, građevinarstvo9%, prerađivačka industrija 6%. Turizam i pomorstvo imaju primarno značenje u gospodarskom razvoju Dubrovnika, dok su industrija i poljoprivreda mnogo slabije zastupljene u ekonomskoj strukturi grada. Dubrovnik je jedna od najposjećenijih destinacija, ne samo u Hrvatskoj, već u čitavoj Europi, a kao dio bogate spomeničke baštine mogu se izdvojiti: povijesna jezgra grada sa Stradunom, odnosno glavnom ulicom, Kneževim dvorom, Crkvom sv. Vlaha, Palačom Sponza te Orlandovim stupom. Zračna luka udaljena je 20-ak kilometara od grada, luka Gruž 3 km od povijesne jezgre grada, dok je autobusni kolodvor smješten u blizini same luke. 

Broj pronađenih firmi: 537
Prosječni prihodi po pronađenoj firmi: 10376160kn
Prosječni broj zaposlenih u pronađenim firmama: 11

1 2 3 4 5 6 ... 68 >
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje