Pretražite tvrtke u Hrvatskoj!

Napredna pretraga


Odaberite jednu od ponuđenih djelatnosti
sakrij naprednu pretragu X

VODENJAK OBRT ZA KNJIGOVODSTVENE USLUGE, VL. JASMINKA OPANČAR


Kontakt podaci

VUKOVARSKA 14, 31540 Donji Miholjac

Telefon: 031 / 632350

Fax: 031 / 631260

Web stranica:
www.tvrtke.com/knjigovodstvo-vodenjak

Ostale informacije

Zaposlenih: 5

Radno vrijeme: Pon - Pet : 7:00 - 15:00

Djelatnosti

Knjigovodstvene usluge

O nama


VODENJAK OBRT ZA KNJIGOVODSTVENE USLUGE, VL. JASMINKA OPANČAR pouzdano i kvalitetno obavlja kompletne knjigovodstvene i računovodstvene poslove na području Donjeg Miholjca i okolice. 
Vođenje poslovnih knjiga, obračun plaća i doprinosa, obračun poreza, izrada knjiga ulaznih i izlaznih računa, prijava-odjava zaposlenika, financijski izvještaji, vođenje putnih naloga, porezno i poslovno savjetovanje samo su neke od usluga koje pružaju za tvrtke i obrte.

Obrt za knjigovodstvene usluge Vodenjak knjigovodstveno-računovodstvene usluge obavlja stručno i ažurno prema važećim propisima Republike Hrvatske. Educirani i stručni djelatnici knjigovodstvenog servisa svojim iskustvom i znanjem zastupaju visoke standarde u poslovanju, a svojim klijentima su na raspolaganju za sve upite.

VODENJAK OBRT ZA KNJIGOVODSTVENE USLUGE u vlasništvu je Jasminke Opančar, a stručne i pouzdane knjigovodstvene usluge pruža od osnivanja 1995. godine.
Sa sjedištem se nalazi u Donjem Miholjcu na području Osječko-baranjske županije.

Proizvodi/usluge

Kontaktirajte VODENJAK OBRT ZA KNJIGOVODSTVENE USLUGE, VL. JASMINKA OPANČAR


Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje

Najtraženije na TVRTKE.hr


© TVRTKE.HR - sva prava pridržana | info@tvrtke.hr | 01/6646-006