VET CONSULTING d.o.o.

VET CONSULTING d.o.o. Daruvar, uvoz i distribucija veterinarskih medicinskih pripravaka, SM PHARMA distribucija medicinskih proizvoda za ljude
Vanjska i unutarnja trgovina, Kozmetika - proizvodnja, prodaja, usluge, Farmaceutski proizvodi
Kontakt podaci
43500 Daruvar
MATIJE GUPCA 42
Tel/Fax: 043 / 440526
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2003
OIB: 81056723766
Zaposlenih: 9
Broj računa: HR1423600001102095591
Temeljni kapital: 5.020.000 HRK
Djelatnost (NKD): 46.19 Posredovanje u trgovini raznovrsnim proizvodima
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Više od 10 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 7:30 - 15:30
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,6 / 5 (Ukupno ocjena: 5)
Komentari

O nama

Tvrtka VET CONSULTING osnovana je 2003. godine od kada se uspješno bavi zastupanjem nekoliko europskih farmaceutskih kuća i uvođenjem nove veterinarsko medicinske pripravke na hrvatsko tržište. Tvrtka se osim zastupanjem, registracijom, uvozom i distribucijom lijekova farmaceutskih kuća koje zastupa bavi i upoznavanjem veterinara s novim ljekovitim pripravcima na tržištu te promoviranjem istih.

U suradnji za Veterinarskim institutom i Veterinarskim fakultetom tvrtka
VET CONSULTING d.o.o. organizira edukacijska predavanja za veterinare, te ih obavještava o novostima putem raznih promotivnih materijala.

Unutar VET CONSULTING d.o.o. osnovana je 2014. godine poslovna jedinica SM PHARMA koja se bavi distribucijom medicinskih proizvoda, dodataka prehrani i medicinske kozmetike za ljude te za hrvatsko tržište zastupa nekoliko renomiranih inozemnih farmaceutskih kuća i brendova. 
MEDICINSKA KOZMETIKA
Godine 2014. Unutar tvrtke Vet Consulting d.o.o. osnovana je poslovna jedinica SM PHARMA koja se bavi distribucijom medicinskih proizvoda, dodataka prehrani i medicinske kozmetike za ljude te za tržište Republike Hrvatske zastupa nekoliko renomiranih inozemnih farmaceutskih kuća i brendova. Cilj nam je krajnjim korisnicima omogućiti veći izbor i lakšu dostupnost proizvoda provjerene europske kvalitete.
SAZNAJ VIŠE
VETERINARSKI LIJEKOVI
Vet Consulting d.o.o. je obiteljska tvrtka osnovana 2003. godine sa sjedištem u Daruvaru, a u Republici Hrvatskoj zastupa više europskih farmaceutskih kompanija i na hrvatsko tržište uvodi nove veterinarsko medicinske proizvode (VMP), dodatke prehrani za životinje i biocide.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: DERMATOLOŠKI PROIZVODI , DODACI PREHRANI , VETERINARSKA OPREMA

Kontakt i lokacija (VET CONSULTING d.o.o.)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...