KOMARNICI - PONISTRA d.o.o. Biorine - PVC stolarija - Cista Velika

O proizvodu / usluzi

Komarice su aluminijski okviri sa zaštitnom mrežom koja propušta zrak, ali ne insekte. Uobičajeno se montiraju s vanjske strane prozora.

U našem asortimanu nudimo rolo, fiksne, pietta i vertikalne komarice.
ALUMINIJSKA STOLARIJA
Aluminijski prozori nisu dekorativni elementi na vašoj kući već imaju veliku ulogu na kvaliteti vašeg života unutar četiri zida. PONISTRA d.o.o. Biorine nudi prozore, vrate, klizne stijenke i druge elemente od profila Schüco i Feal.
SAZNAJ VIŠE
ALUMINIJSKE GRILJE
Grilje mogu biti ukrasan dodatak vanjskom izgledu objekta, a uz to učinkovito su sjenilo i velika zaštita pred vremenskim nepogodama. ALU grilje mogu biti izrađene s pomičnim i fiksnim lamelama u boji po Vašem izboru. Pomične lamele vam omogućuju prolaz svjetla i prozračivanje prostora.
SAZNAJ VIŠE
KLIZNE STIJENE
Suvremena arhitektura i moderni di.zajn zahtijevaju sve veće otvore na stambenim i poslovnim objektima. Ugradnja klizne stijenke nije samo arhitektonski i estetski mudar odabir već se postiže maksimum svjetlosti i velika iskoristivost prostora. Princip izrade je dvodijelan (otklopno klizeći), s tim da je jedna strana uvijek fiksna a druga klizna
SAZNAJ VIŠE
PROZORI
Uz naše PVC prozore dobit ćete visoku kvalitetu, funkcionalnost, toplinsku i zvučnu izolaciju te lakoću održavanja. I povrh svega mogućnost realizacije svojih želja, kao što je sloboda pri oblikovanju, izboru boje i općenito estetskom izgledu. Naši prozori su proizvedeni koristeći profile renomiranog njemačkog proizvođača Gealan.
SAZNAJ VIŠE
PVC STOLARIJA
Danas su prozori bitni element arhitekture. Nekada su imali samo svoju funkciju, ali ne i izgled. Sada imate mogućnost i to promijeniti. PVC prozori proizvode se u svim veličinama, oblicima i bojama, a mogu se otvarati na svaki željeni način, bilo otklopno ili zaokretno. Uz naše PVC prozore dobit ćete visoku kvalitetu, funkcionalnost, toplinsku i zvučnu izolaciju te lakoću održavanja. I povrh svega mogućnost realizacije svojih želja, kao što je sloboda pri oblikovanju, izboru boje i općenito estetskom izgledu. Naši prozori su proizvedeni koristeći profile renomiranog njemačkog proizvođača Gealan PONISTRA Biorine
SAZNAJ VIŠE
ROLETE
Rolete pružaju zaštitu od sunca, toplinsku izolaciju, zvučnu izolaciju i veću zaštitu sigurnosti Vašeg doma. Rolete su smještene u kutiji iznad prozora, čije su dimenzije 150 i 190 mm. Lamele mogu biti od PVC-a ili aluminija u raznim bojama. Izrađene su tako da zadovoljavaju najoštrije zahtjeve u pogledu vremenskih uvjeta, održavanja, izolacije, jednostavnosti i lakoće rukovanja.
SAZNAJ VIŠE
VRATA
Ulazna vrata oblikujte u prema Vašem osobnom ukusu. Birajte između jednokrilnih i dvokrilnih vrata. Maksimalna širina ulaznih vrata se radi do 115 cm, dok je visina od 180 do 220 cm (vanjske mjere). Ulazna vrata se odlikuju velikom sigurnošću jer koristimo mogućnost zaključavanja vrata na 5 mjesta (okov WINK HAUS). Birajte između normalnih R4 ili automatskih brava.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ALUMINIJSKI PROFILI , GRILJE , HARMO VRATA , KOMARNICI ROLO ,FIXNI , KLIZNI , LOW-E STAKLO , OKOV ZA ALU. STOLARIJU , OKOV ZA PVC STOLARIJU , OKOVI ZA PROZORE I VRATA , PVC GRILJE , PVC PROFILI , ŽALUZINE

Kontakt i lokacija PONISTRA d.o.o. Biorine - PVC stolarija