PONISTRA d.o.o. Biorine - PVC stolarija

Tvrtka PONISTRA d.o.o. Biorine, za proizvodnju PVC stolarije, PVC profila, okova, prozori, vrata, klizne stijene, grilje, rolete, Splitsko-dalmatinska županija
Stolarija, Okovi, brave, Zavjese, žaluzine i rolete
Kontakt podaci
21244 Cista Velika, HR
ŠKARINA ULICA 47, BIORINE
Telefon: 021 / 726255
Mobitel: 091 / 1744231
Fax: 021 / 726400
Web stranica: ,
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1996
OIB: 05910745170
Zaposlenih: 19
Broj računa: HR2823400091110435064
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 22.23 Proizvodnja proizvoda od plastike za građevinarstvo
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 5 i 10 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 7:00 - 15:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

Tvrtka PONISTRA d.o.o. BIORINE osnovana je 1990. godine kao obiteljski obrt, a danas predstavlja jednu od najznačajnijih poslovnih subjekata u Hrvatskoj na području PVC stolarije.

Proizvodni asortiman tvrtke sastoji se od PVC profila, okova, prozora, ulaznih vrata s dekorativnim panelima ili prečkama, balkonskih vrata, kliznih stijena, harmo vrata, grilja, roleta, komarnica, stakla, te opreme kao što su žaluzine, ručke, rukohvati, špijunke, letvice za prozore i sl.

PONISTRA d.o.o. BIORINE
uspješno surađuje već dugi niz godina s renomiranim njemačkim tvrtkama Gealan i Winkhaus, te je prvi proizvođač PVC stolarije u Hrvatskoj koji koristi Gealan profile.

PONISTRA d.o.o. BIORINE kvaliteta i inovativnost u proizvodnji PVC stolarije!
ALUMINIJSKA STOLARIJA
Aluminijski prozori nisu dekorativni elementi na vašoj kući već imaju veliku ulogu na kvaliteti vašeg života unutar četiri zida. PONISTRA d.o.o. Biorine nudi prozore, vrate, klizne stijenke i druge elemente od profila Schüco i Feal.
SAZNAJ VIŠE
ALUMINIJSKE GRILJE
Grilje mogu biti ukrasan dodatak vanjskom izgledu objekta, a uz to učinkovito su sjenilo i velika zaštita pred vremenskim nepogodama. ALU grilje mogu biti izrađene s pomičnim i fiksnim lamelama u boji po Vašem izboru. Pomične lamele vam omogućuju prolaz svjetla i prozračivanje prostora.
SAZNAJ VIŠE
KLIZNE STIJENE
Suvremena arhitektura i moderni di.zajn zahtijevaju sve veće otvore na stambenim i poslovnim objektima. Ugradnja klizne stijenke nije samo arhitektonski i estetski mudar odabir već se postiže maksimum svjetlosti i velika iskoristivost prostora. Princip izrade je dvodijelan (otklopno klizeći), s tim da je jedna strana uvijek fiksna a druga klizna
SAZNAJ VIŠE
KOMARNICI
Komarice su aluminijski okviri sa zaštitnom mrežom koja propušta zrak, ali ne insekte. Uobičajeno se montiraju s vanjske strane prozora. U našem asortimanu nudimo rolo, fiksne, pietta i vertikalne komarice.
SAZNAJ VIŠE
PROZORI
Uz naše PVC prozore dobit ćete visoku kvalitetu, funkcionalnost, toplinsku i zvučnu izolaciju te lakoću održavanja. I povrh svega mogućnost realizacije svojih želja, kao što je sloboda pri oblikovanju, izboru boje i općenito estetskom izgledu. Naši prozori su proizvedeni koristeći profile renomiranog njemačkog proizvođača Gealan.
SAZNAJ VIŠE
PVC STOLARIJA
Danas su prozori bitni element arhitekture. Nekada su imali samo svoju funkciju, ali ne i izgled. Sada imate mogućnost i to promijeniti. PVC prozori proizvode se u svim veličinama, oblicima i bojama, a mogu se otvarati na svaki željeni način, bilo otklopno ili zaokretno. Uz naše PVC prozore dobit ćete visoku kvalitetu, funkcionalnost, toplinsku i zvučnu izolaciju te lakoću održavanja. I povrh svega mogućnost realizacije svojih želja, kao što je sloboda pri oblikovanju, izboru boje i općenito estetskom izgledu. Naši prozori su proizvedeni koristeći profile renomiranog njemačkog proizvođača Gealan PONISTRA Biorine
SAZNAJ VIŠE
ROLETE
Rolete pružaju zaštitu od sunca, toplinsku izolaciju, zvučnu izolaciju i veću zaštitu sigurnosti Vašeg doma. Rolete su smještene u kutiji iznad prozora, čije su dimenzije 150 i 190 mm. Lamele mogu biti od PVC-a ili aluminija u raznim bojama. Izrađene su tako da zadovoljavaju najoštrije zahtjeve u pogledu vremenskih uvjeta, održavanja, izolacije, jednostavnosti i lakoće rukovanja.
SAZNAJ VIŠE
VRATA
Ulazna vrata oblikujte u prema Vašem osobnom ukusu. Birajte između jednokrilnih i dvokrilnih vrata. Maksimalna širina ulaznih vrata se radi do 115 cm, dok je visina od 180 do 220 cm (vanjske mjere). Ulazna vrata se odlikuju velikom sigurnošću jer koristimo mogućnost zaključavanja vrata na 5 mjesta (okov WINK HAUS). Birajte između normalnih R4 ili automatskih brava.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ALUMINIJSKI PROFILI , GRILJE , HARMO VRATA , KOMARNICI ROLO ,FIXNI , KLIZNI , LOW-E STAKLO , OKOV ZA ALU. STOLARIJU , OKOV ZA PVC STOLARIJU , OKOVI ZA PROZORE I VRATA , PVC GRILJE , PVC PROFILI , ŽALUZINE

Galerija

PONISTRA d.o.o. BIORINE
PONISTRE d.o.o. Biorine team na okupu
izrada vrhunske PVC i ALU stolarije
slika4
slika5
slika6
Otklopno klizne stijenke
Harmo vrata
Grilje
ALU stolarija
PVC prozori
Komarice

Kontakt i lokacija (PONISTRA d.o.o. Biorine - PVC stolarija)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...