Pretražite tvrtke u Hrvatskoj!

Napredna pretraga


Odaberite jednu od ponuđenih djelatnosti
sakrij naprednu pretragu X

OPĆINA KONAVLE


Kontakt podaci

TRUMBIĆEV PUT 25, 20210 Cavtat

Telefon: 020 / 478401

Mobitel: 098 / 244006

Fax: 020 / 478402

Web stranica:
www.opcinakonavle.hr

Ostale informacije

Zaposlenih: 21

Radno vrijeme: Pon - Pet : 7:00 - 15:00

ISPOSTAVA GRUDA

GRUDA 152, 20215 Gruda

Telefon: 020 / 791600

Fax: 020 / 791260

Djelatnosti

Općinska uprava

O nama


Općina Konavle nalazi se na samom jugu Hrvatske u sklopu Dubrovačko – neretvanske županije, a neka od naselja koja uključuje su Cavtat, Čilipi, Gruda, Dubravka, Gabrile, Uskopje, Zastolje, Poljice, Kuna Konavoska te Duba Konavoska. Općina je veličine oko dvije stotine četvornih kilometara te pod svoje ubraja oko devet tisuća stanovnika.

U općini su u funkciji nekoliko nogometnih klubova te mnoga kulturno – umjetnička društva čija djelovanja u vrijeme turističke sezone zabavljaju i raduju mnoge strane i domaće turiste. Ovdje su i osnovne škole Cavtat i Gruda koje objedinjuju nekoliko područnih škola, dok su za one najmlađe namijenjeni dječji vrtići Cavtat, Čilipi te Gruda.

Sjedište općine se nalazi u Cavtatu, koji je uređen po principu glasovitog dubrovačkog urbanizma te u sebi sadrži mnoga pitoreskna umjetnička djela, a veliki je šarm ovoga područja i tradicionalna kamena arhitektura koja obiluje u okolnim naseljima te je izrazito primamljiva turistima.

U Čilipima se nalazi i Zračna luka Dubrovnik, a na gospodarstvo (ujedno i turizam) uvelike utječe plodna zemlja na kojoj se uzgaja kvalitetna vinova loza te sve vrste voća i povrća.

Proizvodi/usluge

Cavtat
Cavtat
Čilipi
Konavle
Konavle
Konavle
Čilipi
Konavle
Molunat
Molunat
Cavtat
Cavtat

Kontaktirajte OPĆINA KONAVLE


Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje

Najtraženije na TVRTKE.hr


© TVRTKE.HR - sva prava pridržana | info@tvrtke.hr | 01/6646-006