BUHAČ M d.o.o. cvjećarstvo

BUHAČ M d.o.o. iz Čakovca izrađuje cvjetne bukete za sve prigode, veleprodaja potrošnog materijala za cvjećarne, izrada svilenog bonsai drveća, Međimurska županija
Cvjećarnica
Kontakt podaci
40000 Čakovec, HR
TRG EUGENA KVATERNIKA 11
Tel/Fax: 040 / 390464
Web stranica: ,
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa, Mastercard, Maestro
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2004
OIB: 62859363874
Zaposlenih: 5
Broj računa: HR3423400091116025551
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 46.22 Trgovina na veliko cvijećem i sadnicama
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Između 1 i 5 milijuna kuna

Radno vrijeme

Pon - Pet : 7:00 - 19:00
Sub : 7:00 - 12:00
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

Tvrtka BUHAČ M d.o.o. osnovana je 2004.godine kao nasljednik obiteljskog obrta, a osim cvjećarnice i veleprodaje potrošnog materijala za iste, bavi se i ručnom proizvodnjom svilenih bonasi drveća, proizvodnjom i bojanjem suhog montažnog cvijeća, te izradom metalne galanterije.

Izrađuju se buketi i aražmani za sve prigode, a veleprodajni program moguće je dostaviti na veći dio područja sjeverozapadne Hrvatske.

CVIJEĆE I DEKORACIJE ZA SVE PRIGODE
Izrađujemo bukete za sve prigode: vjenčane bukete, aranžmane za auto, uređujemo sale, domove i crkve. Za tužne prigode pružamo usluge dostave buketa za izražavanje saučešća, a izrađujemo i vijence i aranžmane za lijes. BUHAČ M d.o.o. Čakovec.
SAZNAJ VIŠE
REPROMATERIJAL ZA CVJEĆARNICE
U sklopu tvrtke BUHAČ M d.o.o. djeluje i veleprodaja potrošnog materijala za cvjećarne s ambulantnom dostavom koja pokriva veći dio sjeverozapadne Hrvatske. Tvrtka se nalazi u gradu Čakovcu na području Međimurske županije.
SAZNAJ VIŠE
SUHO MONTAŽNO CVIJEĆE
Tvrtka BUHAČ M d.o.o. iz Čakovca bavi se i proizvodnjom i bojanjem suhog montažnog cvijeća. Buhač M d.o.o. osnovano je u srpnju 2004. godine kao nasljednik obiteljskog obrta koji djeluje još od 1978. godine.
SAZNAJ VIŠE
SVILENI BONSAI
Ručno se izrađuju svileni bonsai drveća koje koristimo za uređenje poslovnih (restorani, banke, caffe i disco-barovi, bazeni) ili privatnih prostora (dolazimo kod VAS doma). Radimo po zahtjevu i mjeri kupca. BUHAČ-M Čakovec
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ARTIKLI ZA CVJEĆARNICE , ARTIKLI ZA VJENČANJA , BUKETI, KOŠARICE, ARANŽIRANJE POKLONA , CVJETNI ARANŽMANI ZA SVE PRIGODE: VJENČANJA, KRŠTENJA, PRIČESTI, KRIZME I SPROVODE , DEKORACIJA AUTOMOBILA , DEKORACIJA PROSTORA ZA EVENTE, VJENČANJA, SEZONSKA DEKORACIJA , DEKORACIJA UNUTARNJIH I VANJSKIH PROSTORA CVIJEĆEM I ZELENILOM , DEKORACIJE RESTORANA , DOSTAVA CVIJEĆA , DRŽAČ ZA KITICE "T" , GRANULE , KITICE ZA SVATOVE , LAMPIONI , PERLE , SVIJEĆNJACI , SVILENO CVIJEĆE , TRAKE OD PAPIRA I SATENA , UKRASNE SVIJEĆE , UKRASNI PAPIRI , VIJENCI I ARANŽMANI , VJENČANI BUKETI

Galerija

BUHAČ M d.o.o.
BUHAČ M d.o.o.
BUHAČ M d.o.o.
BUHAČ M d.o.o.
BUHAČ M d.o.o.
BUHAČ M d.o.o.
BUHAČ M d.o.o.
BUHAČ M d.o.o.
BUHAČ M d.o.o.
BUHAČ M d.o.o.
BUHAČ M d.o.o.
BUHAČ M d.o.o.

Kontakt i lokacija (BUHAČ M d.o.o. cvjećarstvo)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...