OBRT ZA PRANJE I ČIŠĆENJE SKOKO, VL. MARIO SKOKO

OBRT ZA PRANJE I ČIŠĆENJE SKOKO, VL. MARIO SKOKO iz Ivanovca, Čakovca, nudi usluge čišćenja, pranja tepiha, najam košare za rad na visini
Čišćenje, Sredstva za čišćenje, Uslužne djelatnosti
Kontakt podaci
40000 Čakovec
ZRINSKIH 23, IVANOVEC
Telefon: 040 / 337808
Mobitel: 098 / 1672980
Fax: 040 / 338028
Ostale informacije
Zaposlenih: 20

Radno vrijeme

Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,67 / 5 (Ukupno ocjena: 6)
Komentari

O nama

OBRT ZA PRANJE I ČIŠĆENJE SKOKO, vl. Mario Skoko nudi usluge:

-pranje tepiha
-čišćenje i održavanje poslovnih prostora
-čišćenje stanova
-čišćenje kuća
-čišćenje ureda
-čišćenje zatvorenih velikih prostora (skladišta, hala)
-prodaja opreme i sredstava za čišćenje.

Pružaju usluge čišćenja visokokvalitetnim proizvodima i modernim aparatima za čišćenje. Stručni i iskusni djelatnici pružaju usluge profesionalno čišćenja i održavanja za pravne i fizičke osobe.

Uz usluge pranja i čišćenja obrt Skoko daje u najam košare za rad na visini do 12 metara.

Obrt za pranje i čišćenje SKOKO osnovan je 1996. godine od kada uspješno posluje. Dugogodišnje iskustvo u radu i mnogobrojni zadovoljni klijenti jamstvo su kvalitete koju obrt Skoko nudi. 
Sa sjedištem se nalazi u gradu Čakovcu na području Međimurske županije.

Obrt za pranje i čišćenje Skoko, vl. Mario Skoko, Ivanovec, Čakovec-obratite se s povjerenjem našem vrhunskom timu za čišćenje!

ČIŠĆENJE POSLOVNIH PROSTORA
OBRT ZA PRANJE I ČIŠĆENJE SKOKO, vl. Mario Skoko iz Čakovca nudi usluge čišćenja i održavanja poslovnih prostora na području grada Čakovca i cijele Međimurske županije. Stručno i iskusni djelatnici pružaju profesionalnu uslugu čišćenja. U radu koriste moderne aparate za čišćenje.
SAZNAJ VIŠE
ČIŠĆENJE TEPIHA
OBRT ZA PRANJE I ČIŠĆENJE SKOKO, vl. Mario Skoko iz Ivanovca uz usluge čišćenje zatvorenih velikih prostora-skladišta i hala, čišćenje stanova, čišćenje kuća, obavlja i dubinsko čišćenje tepiha i čišćenje tapeciranog namještaja. Čišćenje tepiha obavljaju visokokvalitetnim proizvodima.
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: ČIŠĆENJE , ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE POSLOVNIH PROSTORA , ČIŠĆENJE KUĆANSTVA , ČIŠĆENJE POSLOVNIH I STAMBENIH PROSTORA , ČIŠĆENJE PROZORA I PROSTORIJA , ČIŠĆENJE STANOVA I KUĆA , ČIŠĆENJE STUBIŠTA STAMBENIH ZGRADA , ČIŠĆENJE TAPECIRANOG NAMJEŠTAJA , NAJAM KOŠARE ZA RAD NA VISINI , PRANJE STAKLA , PRANJE TEPIHA I NAMJEŠTAJA , SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

Galerija

Obrt za pranje i čišćenje skoko, vl. mario skoko 2

Kontakt i lokacija (OBRT ZA PRANJE I ČIŠĆENJE SKOKO, VL. MARIO SKOKO)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...