AUTODIJAGNOSTIKA - CHIP d.o.o. AUTO ELEKTRONIKA - AUTOTUNING - Čakovec

O proizvodu / usluzi

Današnja vozila opremljena su sa puno elektronike za upravljanje ugrađenim sustavima poput ubrizgavanja goriva, zračnih jastuka, ABS i klima uređaja… Stoga je dobra autodijagnoza početak svakog ozbiljnog popravka. Chip d.o.o. je opremljen najsuvremenijom opremom i softwareom za dijagnosticiranje kvarova na svim vrstama automobila. Naš set dijagnostičkih alata omogućava pouzdano otkrivanje kvarova na vrlo složenim elektroničkim sustavima te pružanje sveobuhvatne dijagnostike za sva osobna vozila.
AUTO ELEKTRONIKA
Autoelektronike ima sve više i sve je kompleksnija. I s vremenom se (po)kvari. Ovlašteni servisi uglavnom nude zamjenu originalnih dijelova po paprenim cijenama. No, to nije uvijek potrebno. Obratite nam se s povjerenjem jer elektroničke boljke suvremenih automobila otklanjamo povoljno, brzo i efikasno. Popravljamo sve vrste serijskih i drugih kvarova na automobilskoj elektronici. CHIP d.o.o. Čakovec, je prava adresa za popravak autoelektronike.
SAZNAJ VIŠE
CHIP TUNING
Tvrtka CHIP Čakovec, je prava adresa za popravak autoelektronike i ugradnju chip tuninga na osobna vozila. Autotuning Vam omogućuje: -osjetno povećanje snage okretnog momenta motora -manju potrošnja goriva
SAZNAJ VIŠE
TUNING VOZILA
CHIP d.o.o. Čakovec je prava adresa za ugradnju chip tuninga na osobna vozila. Specijalizirani smo za autotuning - poboljšanje performansi osobnih i teretnih vozila optimizacijom softvera koji kontrolira rad motora. Iza nas je više od tisuću odlično izvedenih autotuninga i zadovoljnih klijenata. U radu koristimo software i komponente isključivo renomiranih proizvođača, a dugogodišnjim iskustvom razvili smo i vlastiti software za autotuning kako bi mogli udovoljiti i svim Vašim posebnim zahtjevima. Za svaki tip automobila individualno optimiziramo software i dajemo garanciju na izvedeni autotuning.
SAZNAJ VIŠE

Kontakt i lokacija CHIP d.o.o. AUTO ELEKTRONIKA - AUTOTUNING