PCD ALATI SA REZNIM SEGMENTIMA - TM d.o.o. proizvodnja reznog alata - Čakovec

O proizvodu / usluzi

TM d.o.o. alate sa dijamantnim PCD i PCBN segmentima proizvodi od 2001 godine. Tijekom 2003. godine nakon temeljitog i dobro koncipiranog razvoja proizvodnje došlo se do izuzetnih rezultata. PKD (polikristalin dijamant) je sintetički dijamant proizveden postupkom spajanja dijamantnih čestica s metalnom matricom sofisticiranom metodom sinteriranja pod vrlo visokim tlakovima i temperaturama. Na taj način formira se PKD sirovac koji ima iznimno veliku tvrdoću i otpornost na habanje u svim smjerovima. Takav PKD sirovac vezan je na tvrdi metal kojim se dobiva jačina i baza za lotanje na druge materijale.
Alati sa PKD segmentima izuzetno su otporni na potrošnju u odnosu na tvrdometalne ili keramičke alate. U određenoj upotrebi izdržljivost PKD alata može premašiti životni vijek tvrdometalnog alata 50 do 100 puta.
OŠTRENJE I REGENERACIJA ALATA
TM d.o.o. obavlja oštrenje i regeneraciju alata pri čemu prednost...
SAZNAJ VIŠE
REZNI ALATI
Tvrtka TM d.o.o. za proizvodnju, razvoj i projektiranje reznog al...
SAZNAJ VIŠE
REZNI ALATI-NESTANDARDNI
TM je specijaliziran za projektiranje, testiranje i proizvodnju n...
SAZNAJ VIŠE
VHM REZNI ALATI OD TVRDOG METALA
TM d.o.o. od samih početaka razvija, projektira i proizvodi rezni...
SAZNAJ VIŠE

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
TM d.o.o. proizvodnja reznog alata

X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje