KONOBA - KONOBA ASTAREA - Brtonigla (Verteneglio)

O proizvodu / usluzi

Dopustite nam da Vam na jednom primjeru pokažemo kako bi mogla izgledati jedna uspješna večer, koju biste Vi sa vašom cijenjenom obitelji ili prijateljima mogli provesti u rustikalnom ambijentu konobe Astarea.

Riblji meni bi započeli bakalarom na istarski način ili slanim sardonima, iako naravno Vaš izbor može biti i salata od hobotnice ili rakovica, a ponekad imamo i lososa. Nakon toga možemo Vam ponuditi i neko toplo predjelo, kao što su rižoto s plodovima mora, crni rižoto sa sipama ili škampe na buzaru. Glavno jelo ovisi o ribi koju imamo na raspolaganju, a može biti brancin, orada, škarpina, grdobina, list, kovač, zubatac, ugor, rombo i još mnogo drugih. škarpine, grdobine, romba i ugore pripremamo uglavnom u čripnji (peki), a sve ostale, ovisno o želji gosta, na gradelama ili u čripnji. Uz glavno jelo možete odabrati neko od naših kvalitetnih vina, kao što su malvazija, chardonnay ili pinot. Vina nabavljamo isključivo iz najkvalitetnijih istarskih vinskih podruma kao što su Ortonero, Arman, Degrassi, Matošević i drugi.

Za desert mnogi gosti žele probati štrudlu od jabuka tek pečenu u čripnji, pa je neki čak naručuju odmah po dolasku. Osim štrudle, koja je stvarno posebnog okusa, imamo i mnoge hladne torte, palačinke s marmeladom, čokoladom, orasima ili sladoledom, voćne salate i sorbet. Ako Vam je za desert draže vino, onda preporučujemo muškat od Kozlovića.

A ako ste nakon deserta pomislili da je sve gotovo, slijedi još veliki izbor domaćih rakija.

Nadamo se da smo Vam uspjeli dočarati kako bi mogla izgledati jedna gurmanska večer u rustikalnom ambijentu konobe Astarea.

U nadi da ćemo uskoro imati priliku Vas i Vaše cijenjene goste ugostiti u našoj konobi, možemo Vam samo poželjeti "Bon apetit!".

Kontakt (zatraži ponudu) i lokacija
KONOBA ASTAREA

SLIČNE TVRTKE

Tvrtke koje imaju slične kriterije
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje