O proizvodu / usluzi

MESNICE BOĐIRKOVIĆ dugi niz godina u proizvodnji hrane, velikim dijelom zastupljen tradicionalan način proizvodnje, klasično dimljenje, pečenje (na otvorenom ložištu) i sušenje. Preko osamdeset različitih proizvoda po vlastitim recepturama i budnim okom glavnog majstora vl. Živojina Bođirkovića.
MESO I MESNE PRERAĐEVINE
Mesarski obrt “Bođirković” Borovo ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje i prerade mesa.Obrt predstavlja “kuću mesa” koja posluje od 1982 godine i jedini je proizvodni obrt ovog tipa na području općine Borovo. Razvoj modernih tehnologija u obradi i preradi mesa uvjetovao je unapređenje klaoničke obrade a s vremenom i razvoj prerade mesa i to uglavnom svinjskog i junećeg u veliki asortiman mesnih proizvoda.
SAZNAJ VIŠE
SUHOMESNATI PROIZVODI
Općenito ako je riječ o hrani spremni smo kupiti izvoran i kvalitetan proizvod umanjujući značaj cijene. Tradicija proizvodnje koja sa sobom nosi identitet jednog proizvođača veoma je važna unatoč svim trendovima globalizacije. Tradicija je nešto što se ne zaboravlja,a inovacije koje donosi današnje vrijeme ne treba propustiti. Zato su u mesarsko obrtu “Bođirković” Borovo, stare prokušane recepture osvježili s novom tehnologijom i postigli u proizvodima ekskluzivitet s prokušanom tradicijom.
SAZNAJ VIŠE
SUŠIONICA MESA
Vršimo usluge: sušenja, dimljenja,kuhanja, pečenja: Slanine,bunceka,mesnatih kostiju,mesa, papaka i repića… Na tradicionalan način u klasičnim pušnicama I usluge pakovanja u vakum vrećice (izvlačenjem zraka iz vrećice, produžava se vremenski rok ispravnosti proizvoda). Sve usluge i usluge sušenja moguće je samo ako su životinje zaklane u našoj klaonici. MESNICE BOĐIRKOVIĆ
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BUĐOLA , ĆEVAPI , KLAONICA , KULEN , SVJEŽE MESO

Kontakt i lokacija OBRT ZA PROIZVODNJU, PRERADU I KONZERVIRANJE MESA I MESNIH PROIZVODA BOĐIRKOVIĆ, VL. ŽIVOJIN BOĐIRKOVIĆ-MESNICE BOĐIRKOVIĆ