OBRT ZA PROIZVODNJU, PRERADU I KONZERVIRANJE MESA I MESNIH PROIZVODA BOĐIRKOVIĆ, VL. ŽIVOJIN BOĐIRKOVIĆ-MESNICE BOĐIRKOVIĆ

OBRT ZA PROIZVODNJU, PRERADU I KONZERVIRANJE MESA I MESNIH PROIZVODA BOĐIRKOVIĆ, VL. ŽIVOJIN BOĐIRKOVIĆ Borovo bavi se proizvodnjom i preradom mesa
Meso i mesne prerađevine
Kontakt podaci
32227 Borovo, HR
ŠKOLSKA 14
Telefon: 032 / 638818
Mobitel: 098 / 1959111
Fax: 032 / 638819
Kartično plaćanje: American, Diners, Visa, Mastercard, Maestro
Radno vrijeme
Ostale informacije
Godina osnivanja: 1998
Zaposlenih: 85
Broj računa: HR3323600001102274408
Djelatnost (NKD): 10.11 Prerada i konzerviranje mesa
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2018.): Više od 10 milijuna kuna
MBS: 91464358

Radno vrijeme

Pon - Pet : 7:30 - 15:30
Ocijenite tvrtku:
Srednja ocjena:  4,71 / 5 (Ukupno ocjena: 7)
Komentari

O nama

Mesarski obrt Bođirković Borovo ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje i prerade mesa. Obrt predstavlja “kuću mesa” koja posluje od 1982 godine i jedini je proizvodni obrt ovog tipa na području općine Borovo.

Razvoj modernih tehnologija u obradi i preradi mesa uvjetovao je unapređenje klaoničke obrade a s vremenom i razvoj prerade mesa i to uglavnom svinjskog i junećeg u veliki asortiman mesnih proizvoda. Kroz ove proizvode danas a i u budućnosti želi se udovoljiti željama potrošača (kupaca) koji traže poželjnu boju, dobar izgled obrađenog mesa, kostiju, masti, a nadasve sočnost i zdrav miris i okus.

MESNICE BOĐIRKOVIĆ-Osjeti Slavoniju...tradicija koja ostaje...

 

MESNICE
MESNICE BOĐIRKOVIĆ dugi niz godina u proizvodnji hrane, velikim dijelom zastupljen tradicionalan način proizvodnje, klasično dimljenje, pečenje (na otvorenom ložištu) i sušenje. Preko osamdeset različitih proizvoda po vlastitim recepturama i budnim okom glavnog majstora vl. Živojina Bođirkovića.
SAZNAJ VIŠE
MESO I MESNE PRERAĐEVINE
Mesarski obrt “Bođirković” Borovo ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje i prerade mesa.Obrt predstavlja “kuću mesa” koja posluje od 1982 godine i jedini je proizvodni obrt ovog tipa na području općine Borovo. Razvoj modernih tehnologija u obradi i preradi mesa uvjetovao je unapređenje klaoničke obrade a s vremenom i razvoj prerade mesa i to uglavnom svinjskog i junećeg u veliki asortiman mesnih proizvoda.
SAZNAJ VIŠE
SUHOMESNATI PROIZVODI
Općenito ako je riječ o hrani spremni smo kupiti izvoran i kvalitetan proizvod umanjujući značaj cijene. Tradicija proizvodnje koja sa sobom nosi identitet jednog proizvođača veoma je važna unatoč svim trendovima globalizacije. Tradicija je nešto što se ne zaboravlja,a inovacije koje donosi današnje vrijeme ne treba propustiti. Zato su u mesarsko obrtu “Bođirković” Borovo, stare prokušane recepture osvježili s novom tehnologijom i postigli u proizvodima ekskluzivitet s prokušanom tradicijom.
SAZNAJ VIŠE
SUŠIONICA MESA
Vršimo usluge: sušenja, dimljenja,kuhanja, pečenja: Slanine,bunceka,mesnatih kostiju,mesa, papaka i repića… Na tradicionalan način u klasičnim pušnicama I usluge pakovanja u vakum vrećice (izvlačenjem zraka iz vrećice, produžava se vremenski rok ispravnosti proizvoda). Sve usluge i usluge sušenja moguće je samo ako su životinje zaklane u našoj klaonici. MESNICE BOĐIRKOVIĆ
SAZNAJ VIŠE
Proizvodi/usluge: BUĐOLA , ĆEVAPI , KLAONICA , KULEN , SVJEŽE MESO

Odjeli

MESNICA BOĐIRKOVIĆ VELIKA GORICA
SLAVKA KOLARA 1, 10410 Velika Gorica
MESNICA BOĐIRKOVIĆ OSIJEK
TRG BANA J. JELAČIĆA 14, 31000 Osijek

Galerija

SVINJSKA REBRA BOĐIRKOVIĆ
SVINJSKA KOLJENICA BOĐIRKOVIĆ
SALAMA ROLOVANA S PAPRIKOM BOĐIRKOVIĆ
KULEN BOĐIRKOVIĆ
SVJEŽE MESO BOĐIRKOVIĆ
ŠVARGL BOĐIRKOVIĆ
SUHA SLANINA BOĐIRKOVIĆ
POKLON KOŠARA BOĐIRKOVIĆ
BUĐOLA BOĐIRKOVIĆ
DOMAĆA KOBASICA
HRENOVKE
SUHO MESO

Kontakt i lokacija (OBRT ZA PROIZVODNJU, PRERADU I KONZERVIRANJE MESA I MESNIH PROIZVODA BOĐIRKOVIĆ, VL. ŽIVOJIN BOĐIRKOVIĆ-MESNICE BOĐIRKOVIĆ)

Komentari korisnika

Budite prvi koji će komentirati...