3.8.2021.

Izvor slike: Top Alati

Top Alati - 7 alata koje morate imati u svojoj radionici

Veliku potražnju za kvalitetnim autodijelovima na području donjeg Međimurja, prepoznala je tvrtka Autoset Turek. S razvojem tvrtke, ponuda je proširena i na autoservisnu opreme i danas su specijalizirani za prodaju i servis autoservisne i vulkanizerske opreme. U intervjuu s vlasnikom tvrtke, Josipom Turekom, pročitajte informacije o sedam popularnih alata iz ponude: zidnom nosaču, premium kolicima s alatom, setu alata za popravak navoja, moment ključu, metalnom panelu s kutijama i nosačima, hidrauličnom setu za popravak karoserije i o viljuškasto okastim ključevima.

U intervjuu s Josipom Turekom, vlasnikom tvrtke Autoset Turek iz Preloga, saznali smo korisne informacije o sedam alata koje svaka radionica treba. Pregledajte široku ponudu autoservisne opreme i alata na njihovoj stranici Top Alati.

Ponuda uključuje vulkanizersku opremu, dvostupne autodizalice, škaraste autodizalice, četverostupne autodizalice, namještaj za radionicu, kompresore, pneumatske pištolje i drugu opremu. Za potrebe prodaje, montaže i servis alata i autoservisne opreme, dostupni su diljem cijele Hrvatske, kao i na području istočne Europe.

Zidni nosač s 30 komada kutija

Zidni nosač s 30 komada kutija trenutno možete kupiti po akcijskoj, 10% nižoj cijeni od 243,00 kn. Za što možete iskoristiti ovaj nosač u svojoj radionici? Možete brzo i jednostavno pohraniti male i sitne dijelove poput vijaka, matica i sličnih. 

Zidni nosač je dimenzija 650 x 380 x 18 mm,  a dolazi s dva seta kutijica: 12 komada crvenih je dimenzija 100 x 75 x 155m, a 18 komada plavih kutijica je dimenzija 100 x 50 x 90 mm. Važno je naglasiti da su kutije od propilena, koji ima visoku toplinsku stabilnost te otpornost na kiseline, lužine i druga organska otapala.

Izvor fotografije: Top Alati

Premium kolica s alatom

Premium kolica s alatom i vratima opremljena su ekstra izdržljivim karbon ulošcima za alat. Dolaze sa 7 ladica, čiji sadržaj uključuje zglobove, produžetke, račne, ključeve na račnu, bitove, odvijače, T imbuse, kliješta, čekić i druge komponente. Kako bismo vam omogućili dodatan prostor za vaš alat, sedmu ladicu smo ostavili praznu.

Kolica imaju centralno zaključavanje ladica te gornju ploču s razdjelnicima. Dimenzije vrata su 320 x 700, a cijena kolica iznosi 4.269,75 kn.

Izvor fotografije: Top Alati

Set alata za popravak navoja

Sve što vam je potrebno za popravak oštećenih navoja, pronaći ćete u setu za popravak navoja M5 - M12. Ovim setom također možete ojačati navojne spojeve u aluminiju. Kada trebate nadopuniti set, čahure s navojem su dostupne zasebno.

Dobit ćete 5 HSS G ureznica, 5 HSS svrdla, 4 x 25 čahure s navojem od nehrđajućeg čelika, 5 ručki i čeličnu kutiju za odlaganje. Cijena na web shopu Top Alati iznosi 411,64 kn.

Izvor fotografije: Top Alati

Moment ključ

Naš moment ključ ima prihvat 1/2" te raspon snage od 28 - 210 nm. Dvosmjerna glava račne omogućuje djelovanje okretnog momenta u oba smjera, ali treba koristiti smjer koji je tada podešen na dršci ključa. Cijena ovog moment ključa u web shopu iznosi 246,23 kn.

Kako koristiti ovaj moment ključ? Kada dođete do željenog trenutka stezanja, čut ćete klik. Kada dođe do tog signala, obavezno odmah prestanite sa stezanjem jer se, u slučaju krive upotrebe, moment ključ može oštetiti. Također, treba naglasiti da se on ne koristi za odvijanje. 
Savjete stručnjaka iz Top Alata, možete pročitati na njihovom blogu, u članku o moment ključu - Sedam stvari koje biste trebali znati o vašem moment ključu.

Izvor fotografije: Top Alati

Perforirani metalni panel s kutijama i nosačima

Svaka radionica treba i organizator alata, a naš perforirani metalni panel s kutijama i nosačima lako je postaviti na zid te pričvrstiti pripadajuće kuke za ovjes, ladice i nosače - 34 komada.

Metalni panel je veličine 111 x 45,5 cm izrađen od čelika, tako da vam je osigurana čvrstoća. Također, može se proširiti u visinu i širinu. Dobit ćete 2 metalne ploče, čije su dimenzije 55 x 45 cm i 4 viseće kutije.

Što sve možete pohraniti na panel? Ručne alate poput ključeva, odvijača i kliješta, raznih dijelova i ostale. Cijena proizvoda je 271,64 kn u web shopu.

Izvor fotografije: Top Alati

Hidraulični set za popravak karoserije vozila

Setom za popravak karoserije vozila 10t riješit će sve vaše probleme vezane uz udubljenja karoserije u svojoj limarskoj radionici. Njegove funkcionalnosti uključuju savijanje, pritiskanje, ravnanje, širenje, guranje i povlačenje. Uz alat dobivate i pumpu sa sigurnosnim ventilom, crijevom i razne nastavke. Nastavci će vam biti spakirani u praktičnu, čvrstu kutiju za nošenje, što vam omogućuje lako prenošenje seta.

Što se tiče tehničkih specifikacija, kapacitet pritiska je do 10 tona. Težina seta je 32 kg, a pakiranje je 72 x 40 x 20. Cijena seta je 1.506,53 kn. 

Izvor fotografije: Top Alati

Viljuškasto okasti ključevi

Profesionalni set viljuškasto okastih ključeva iz naše ponude uključuje 26 komada ključeva od 6 do 32 mm. Cijena seta je 341,36 kn.

Ključevi iz seta su izrađeni od krom-vanadija - odatle oznaka CrV. Radi se o specijalnom čeliku koji se koristi za proizvodnju alata, koji je ojačan vandijom i kromom. Poboljšan dizajn omogućuje vam korištenje seta i kod najzahtjevnijih poslova, bez straha od deformacije ili osjetljivosti na temperature, kao i od oksidacije i korozije.

Izvor fotografije: Top Alati

U našem prvom intervju s tvrtkom Autoset Turek možete pronaći više informacija o samoj tvrtki, o brendu Top Alati te o popularnim proizvodima iz ponude.

 
Autorica: Ines Ivanović

Ostavite komentar

Komentari

Budite prvi koji će komentirati...

Pročitajte povezane tekstove

Novosti, 19.3.2020.
Imali smo prilike razgovarati s Josipom Turekom iz tvrtke Autoset Turek d.o.o. koja nudi širok asortiman autoservisne i vulkanizerske opreme. U nastavku možete pročitati koje nam je detalje otkrio o samoj tvrtki i njenim proizvodima te otkriti brojne zanimljivosti i savjete iz njihova područja poslovanja. Saznat ćete i koje sve pogodnosti nude na svojoj web stranici Top alati, kao i gdje možete pronaći njihove atraktivne popuste.
X
Kolačići

Kolačići ("cookies") omogućuju pravilno funkcioniranje ove stranice. Daljnjim korištenjem ove stranicu prihvaćate korištenje cookies (kolačića) i pravila o privatnosti. Više o tome pročitajte ovdje