Novosti
Novosti, 12.7.2019.
Danas su naše frizure najviše odraz naše osobnosti, a kroz povijest je znala biti alat za isticanje bogatstva i statusa. Pogledajte koje su bile popularne frizure kroz razdoblja i pronađite svoju inspiraciju, kao i frizerski salon u vašoj blizini.
Novosti, 5.7.2019.
Ljudi više znaju o površini mjeseca nego o dnu oceana, koje je istraženo samo oko 10%. Samo preko 27.000 vrsti riba pliva u svjetskim vodama, bez ostalih morskih vrsta. More nam pruža razne mogućnosti za zabavne aktivnosti poput surfanja, ali i onih mirnijih poput ribolova. Pročitajte više o zabavnim aktivnostima i savjetima u vezi pojedinih aktivnosti na moru.
Novosti, 28.6.2019.
Nakon kupnje automobila, pametno je proučiti njegov priručnik, upoznati se s načinom rada pojedinih elemenata i redovito ga servisirati. Pročitajte zašto slavni financijski stručnjak iz Amerike tvrdi da je kupnja novog automobila najgora investicijska odluka i brojne zanimljivosti o automobilima.
Novosti, 21.6.2019.
Spremate se na ljetovanje? Želimo vam dobar provod i da dobro odmorite, a ako još niste odlučili gdje biste ga mogli provesti, nudimo vam nekoliko prijedloga koji bi vas mogli inspirirati. Pročitajte zanimljivosti o gradovima na Jadranu i pogledajte opcije smještaja koje bi vam mogle odgovarati.
Novosti, 13.6.2019.
Tende nam donose brojne prednosti i zaštitu protiv različitih vremenskih uvjeta, a najbitnije je da štite od štetnih UV zraka. Postoje različite vrste tendi i različite vrste materijala i uzoraka koje možete odabrati po svom ukusu. Pročitajte zanimljivosti o prvoj proizvedenoj tendi i njenom mehanizmu i korisne savjete vezane uz održavanje tendi.
Novosti, 7.6.2019.
Život u oceanu započeo je prije 3.1 do 3.4 milijardi godina, dok se život na kopnu pojavio tek prije oko 400 milijuna godina. Pročitajte zanimljivosti o životu u moru, pomorstvu i njegovoj važnosti u svjetskoj trgovini. Poznato je da je kruh pomoraca kruh sa sedam kora, a što je viši životni standard u zemlji, zanimanje za pomorstvom opada. Prisjetimo se i nekih zanimljivih događaja iz povijesti hrvatskog brodarstva i pomorstva, ali i sadašnjih događaja i napretka industrije.
Novosti, 31.5.2019.
Ukupna vrijednost hrvatske poljoprivredne proizvodnje pala je za 30,06% između 2008. i 2016. U globalnom sektoru poljoprivrede zaposleno je oko 40% populacije prema podacima iz 2018. godine. Danas poljoprivrednu proizvodnju uvelike olakšavaju strojevi bez koje je rad nezamisliv. U nastavku pročitajte više zanimljivosti iz poljoprivrednog sektora te informacije o prvom sajmu u Hrvatskoj koji je specijaliziran za poljoprivrednu mehanizaciju, a počinje 31.05. i traje do 02.06.2019.
Novosti, 23.5.2019.
Kućni ljubimci mogu nam uvelike poboljšati kvalitetu života, djeluju pozitivno na ljude, a mogu pomoći i djeci da se oslobode tjeskobe. Igra s ljubimcem povećava razinu hormona koji nas čine sretnima i opuštenima. Zbog svega što nama naš ljubimac može pružiti, najmanje što možemo učiniti je da mu posvećujemo dovoljno brige i pažnje te svakako da redovito obavljamo veterinarske preglede. Procjenjuje se da godišnje u Hrvatskoj ima oko 15.000 napuštenih pasa, a svjesni smo i koliko mačaka luta ulicama. Te životinje trebaju našu pomoć, odluka za udomljavanje može uljepšati vaš i život udomljenog bića.
1 2 3 4 >