GRADARH d.o.o. iz Zagreba bavi se stručnim upravljanjem i održavanjem zgrada u Zagrebu i Samoboru, projektiranje, nadzor i graditeljstvo
Građevinski radovi, Projektiranje, Upravljanje i održavanje zgrada
Kontakt podaci
10437 Bestovje
BOSANSKA 14
Mobitel: 098 / 9838987
Web stranica: www.tvrtke.com/gradarh
Ostale informacije
Godina osnivanja: 2009
OIB: 43099131360
Zaposlenih: 6
Broj računa: HR8223600001102084958
Temeljni kapital: 20.000 HRK
Djelatnost (NKD): 41.20 Gradnja stambenih i nestambenih zgrada
Vlasništvo: privatno vlasništvo
Porijeklo kapitala: 100% domaći kapital
Prihodi (2016.): Između 1 i 5 milijuna kuna

Radno vrijeme

O nama

Tvrtka GRADARH d.o.o. sa sjedištem u zagrebačkoj županiji u mjestu Bestovje specijalizirana je za građenje i projektiranje. Usluge građevinskih radova i projekata obavljaju na području Zagreba, Samobora i cijele Hrvatske, a svoju djelatnost su proširili i na stručno upravljanje i održavanje zgrada u Zagrebu i Samoboru. 

Obavljaju kompletne građevinske radove, gradnju obiteljskih kuća i poslovnih prostora, iskope, zidarske radove, žbukanje, gletanje, krovopokrivačke radove, soboslikarske radove, knauf gradnju, završne radove u graditeljstvu, uvođenje i postavljanje instalacija za vodu, struju i plin.
Uz građevinske radove nude i usluge projektiranja i nadzora u gradnji.


Radove izvodi stručan tim tvrtke prepoznat po kvaliteti, iskustvu i znanju na području građevinarstva, a svojim klijentima na raspolaganju su za sve upite i savjete.
U poslovanju zastupaju visoke standarde, a radove izvode precizno, brzo, učinkovito i po pristupačnim cijenama.

GRADARH d.o.o. tvrtka je u privatnom vlasništvu, osnovana 2009. godine od kada uspješno posluje. Do sada se može pohvaliti velikim brojem realiziranih projekata i zadovoljnih klijenata.
Teže napredovanju i usavršavanju svojih usluga, jer znaju da je zadovoljstvo klijenata najbolja preporuka i upravo zato prate zbivanja na tržištu kako bi mogli klijentima ponuditi što bolje i kvalitetnije usluge.

GRADNJA STAMBENIH I NESTAMBENIH OBJEKATA
Kompletne građevinske usluge obavlja tvrtka GRADARH d.o.o. Stručni i profesionalni djelatnici tvrtke izvode građevinske radove za sve stambene i poslovne objekte. Gradnja stanova, gradnja kuća, gradnja poslovnih prostora, zidarski radovi, krovopokrivački radovi, iskopi, instalacijski radovi i ostali završni radovi u graditeljstvu u ponudi su tvrtke GRADARH d.o.o. iz Bestovja.
SAZNAJ VIŠE
PROJEKTIRANJE I NADZOR U GRADITELJSTVU
Projektiranje i nadzor u graditeljstvu obavljaju stručni djelatnici tvrtke GRADARH iz Bestovja. Svoje usluge nude na području Zagreba, Samobora i cijele Hrvatske za sve stambene i poslovne objekte. Stručno, pouzdano, brzo i povoljno projektiranje i nadzor graditeljstvo, obratite se s povjerenjem.
SAZNAJ VIŠE
ADAPTACIJE STAMBENIH I POSLOVNIH PROSTORA GRADNJA STANOVA ISKOP KROVOPOKRIVAČKI RADOVI NADZOR U GRADITELJSTVU NISKOGRADNJA ODRŽAVANJE STAMBENIH ZGRADA PROJEKTIRANJE I NADZOR GRAĐEVINSKIH OBJEKATA PROJEKTIRANJE U GRADITELJSTVU PROJEKTIRANJE U NISKOGRADNJI PROJEKTIRANJE U VISOKOGRADNJI SANACIJA I OBNOVA GRAĐEVINA SOBOSLIKARSKO-LIČILAČKI RADOVI UPRAVLJANJE ZGRADAMA VISOKOGRADNJA ZAVRŠNI RADOVI U GRAĐEVINARSTVU ZEMLJANI RADOVI ZIDARSKI RADOVI

Kontaktirajte GRADARH d.o.o.

Naša lokacija

PRONAĐI TVRTKU
PRONAĐI BANKOMAT
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!
* Npr. naziv tvrtke
* Filter po uslugama
Imamo preko 50.000 tvrtki u našoj arhivi!